Melike658 Msalbyrk ya bende öyleyim bir azalıyor bir çoğalıyor git gel 3 litre su içiyorum bol bol ama banamısın demiyor 🙄
Msalbyrk Melike658 nasl kurtulacam blmyorm kadn doguma git dedi ama dahiliye mi gtsem taş da olablr dedi off🤦♀️
Msalbyrk @YagizAsyaMom canm sen kum döküyordun degerin kaçtı da öyle dediler. Bende oyle olablrmsm de 😐
YagizAsyaMom Msalbyrk vallahi hatırlamıyorum ama çok yüksek değildi sanırım her hastanenin referansı farklı
Melis_tugba Msalbyrk kuzum içmen gerekiyor 🤦🏼♀️Su da cok mide bulandırıyo su olmasına ragmen ama ilaçlardansa bence su tüket bendede ilk basta vardı ben hep su içtim idrar rengimi hep kontrol editorum 😘geçmiş olsun dikkat et
Melike658 Msalbyrk Canım bana fitil de verdi düzeliyor sonra yine aynı 😞 bir git bakalım geçmiş olsun
Ufkumm Msalbyrk benim de en 78 Di alfasilin kullandım 25 e düştü hamdolsun cnm inşallah senin ki de düşer
Ufkumm Msalbyrk söyle canım ben Bi de idrara çıktıktan sonra sirkeli su ile taharetleniyorum bir de yaban mersini yiyorum bunların da faydası olmuştur diye düşünüyorum