Elfanne Kızlar gebeyim 31 haftalik kızım çok var çok hasta bu sene temassız ates ölçer tavsiyenizi alabilir miyim lütfen kullanıp memnun kalanlar
Boncukk123 Elfanne canım marka olarak bsey diyemem ama temaslı daha dogru sonuç veriyormuş diye duydum sen eczaneye git orda yardımcı olurlar cok geçmiş olsun 🤲🏻
cutecik Elfanne medisana tavsiye ederim ama temaslı ölçer tavsiye etti doktorumuz snra philipsin temaslı kol altı ateş ölçerini aldm cidden ondan daha fazla memnun kaldm
Elfanne Ben temassız olsun istiyorum şimdilik kulaktan olcenide sonra alırım butcem yetmiyo şuan braunda çok pahallı
Elfanne Boncukk123 canım bende o var ama kızım gece ölçmeye izin vermiyor en azından dönüşümlü olcerim dedim
Boncukk123 Elfanne aaa anladım canım haklısın yine de eczane size guvenilir bir marka sunar bence temassız olandan da
cutecik Elfanne dediğim markanın ateş ölçme süresi 4 saniye çok kısa sürüyo sizdeki belki uzun süre ölçüm yapansa o zaman çocuklar durmayabiliyo
cutecik Elfanne aaa philips yazmışım çok ö.dilerm braun markası Prt-2000 isterseniz bakın çok memnunum araştırmasını yapın içinize sinen bişey alın💕