seydam Happy mom Instagram hesabına fotoğrafmı gönderdim bugün yayınlamışlar güya etiket var bir girdim foto yok sonra admine yazdım foto yok neden görünmüyor diye tamam düzeltelim diyeceklerini beni engellemişler bu nasıl iş anlamadım böyle mi program yapıyorsunuz siz 😤😤😤
BezelikVeAnnesi seydam Bende göndereli heralde 15 gün olmuştur ama yok bide sürekli bildirim gelmiyo mu yok gönderin paylaşalım diye deli oluyorum 😤🤯
seydam Zuzu niye böyle yaptılar anlamadım hem hamile bir bayanım benim moralimin bozulmaması lazım dimi ama 😥😥😥
seydam SerenYiitolu insan biraz ilgi istiyor orada kendimizi görmek iyi geliyor belki bize değilmi ama
seydam BezelikVeAnnesi Zuzu çok üzüldüm bu duruma halen ses yok valla kendime sıkıntı ettim aşşağalanmiş küçümsenmiş gibi hissettim kendimi
YamacDemirinAnnesi @adm yılbaşı hediyeleri ne oldu ? Kime verdiler bilginiz var mı kızlar ? Benim instagramım yokta merak ettim🤷🏻♀️
BezelikVeAnnesi seydam Boşver sen niye kendine sıkıntı ediyorsun demek ki bugün sana yapılan yarın bizlere de yapılır üstesinden gelemeyecekler belli ki
Defneninannesi Arkadaşlar bende burdan admine yazdim ha bire birilerine form doldurtuyorlar ama sonuc yok diye hemen silmis yorumu çok ilgisizler
Tyk53 Bnde böle giderse uygulamayı silcem.. artık amacından çıktı zaten sacma salak konular kavgacı bayanlar,tek derdi sigara ve saç boyatma olan anne adayları bunların yüzünden gercekten sorusu olup cvp bekleyen hamilelere sıra gelmiyor yazık..