marbled1 Kızlar hastane odası süslemek için sade olacak şekilde neler yapılabilir bir de nerden temin edebilirim yardım lütfen
caglads marbled1 sakııııın instagram da annebebesüsleme sayfasından yaptırma diğer sayfasının adıda sarelletasarım paylaştıklarıyla gönderdiği asla ama aslaa aynı değil ve bunun için mesaj attığınızda muhattap dahi olmuyor
Birbahargunu marbled1 ben hiçbir şey hazirlamadim sevmiyorum o tarz şeyleri ama sadece kapıyı süsleteceğim sade bir tül birkaç balon şeklinde hastanenin kantinin böyle bir hizmeti var belki öyle bir yer yapıyordur
Gamizzzz Süs satan yerlerden temin edebilirsin pasta tasarım satış yerleri var bulmazsan netten bakabilirsin tül balon yetiyor
marbled1 @Gaye1402_ link falan var mı acaba bir de süslemesi nasıl yapılıyor pek bilgim de yok açıkçası :( mesela tül nasıl yerleştiriliyor kapıya
marbled1 @Birbahargunu Ben de abartıyı sevmiyorum ama ilk bebeğim ondan dolayı hiçbişey yapmazsam sonra içimde kalmasın diye en sadesinden yapayım diye düşündüm
Birbahargunu marbled1 bence de kapı süslenmesi güzel olur ben de sadece onu düşündüm odada güzel bir şey yaşandığı belli olsun 🥰