Merhaba kzlar bugün tam 37+0 oldm daha önceden üç kez düşüğüm var rahimden ameliyat oldum normal doğum seçeneğim yok en baştan beri zorunlu sezeryan olacaği biliniyodu ekstra olarak serklajliyim rahmim kalp şeklinde oldgundan ve ameliyatlı olduğundan erken doğum riski yüksek olur diye önlem amaçlı serklaj yapıldı çok şükür bi sıkıntı olmadan bu haftaya geldik doktorum artık normal bi hafta bekleyip riske atmaya gerek yok diyor.Detayli ultrasonda ki riskli gebelik uzmanida 36 38 arasi gibi sezeryanini ol demişti.Sonrasini risk olarak görüyorlar, bunlarn yaninda ara ara tansiyonum yükselip düşüyo çok değil ama yinede korkuyorum sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorm serklaj artık çok batmaya başladı zor yürüyorum ve kan uyuşmazlığimz var bi an önce bebeğin kanına bakılsın istyorum sanki durdukça bsey olacak gbi geliyo bi yandan da aceba erken mi dyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın size sorum 37+5de doktor sezeryan tarihi vermişti ben tam 38+0 da geliyim dedim oda iki gün bsey farketmez dedi.Çok şükür bebeğin gelişimi iyi dün kontrolde 3100 kgydi Yani heralde bi beş güne sezeryana gtcem bi yanım bu bebeğe çok zor ulaştım daha fazla bekleyip riskte atmayim dyo bi yanımda aceba erken mi dyo.Bu haftalarda planlı sezeryan olan varmı hafta zaten benm için çok iyi bi hafta bu zamana gelms olmak çok güzel ama işte bi sorun olurmu falan dyorum hep.Bu haftalarda planlı sezeryan olup sorunsuz geçenler yazarsa sevinirim çok stresliyim❣️