Byzlnz Kızlar özel hastane takipliyim yakında Allah izin verirse doğumum olacak normal doğum sırasında sezeryan gerekli olursa ve zorunlu sezeryana alırlarsa sezeryan parası mı yoksa normal doğum parası mı ödeniyor
Byzlnz Melissatutar yok canım benim gittiğim hastanede 6 milyar fark var arada maalesef kararsız kaldım
nevamm1 Byzlnz 2 sene önce kızım erken doğum oldu 34.haftada zorunlu sezeryan oldum özel hastanede hatta ücreti ödemeden sezeryan bile başlamıyorlar eşimi zorla giseye gönderdiler itiraz ederse de ölum dahil tüm riskleri kabul ediyorum diye kağıt imzalatip hastaneden çıkışını yapıyorlar.
Byzlnz nevamm1 öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün böyle olduğunu bilmiyordum ya bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Byzlnz nevamm1 peki normalden mi zorunlu sezeryana ve geçtiniz yoksa zorunlu sezeryan için gün vermiş miydi doktorunuz
nevamm1 Byzlnz aniden oldu gebElik zehirlenmem vardı 34.haftada kasılmalarımda artınca acil sezeryana alındım yani normal yada sezeryan konuşmak için erken bir haftayı
Byzlnz nevamm1 benim 39 haftalık fakat arada 6 buçuk milyar var karar veremedim o yüzden yani şuan normal gözüküyor doğum ama doğum anında bir sorun olursa sezeryan da olabilirim sonuçta