Busrabulutt Merhaba anneler 35 haftalık gebeyim bugün doktora gttim bebeğin 2 kilo 400 gram oldgunu soyledi etrafımdaki herkes zayıf diyor siz 35. Haftada kaç kiloydunuz ve kilo alması için neler yapabilirim
Ruru4116 Busrabulutt 35 haftada normal bence son haftalarda kilo alıyor millete aldanma hep birseyler söylerler zaten. Kaşar muz süt badem ceviz balık ve kefir bunları eksik etme bebek kilo alır emin ol. Sabah uyanır uyanmaz bir muz ve bir bardak süt iç. Sonra badem ve ceviz kahvaltı da atistir. Gece yatarken de kefir iç yat bir bardak. Bir haftada 300 gram fark ediyor.
Defnesmom_ Busrabulutt 35+1 de gittiğimde 2.633 gram çıktı doktor haftasıyla uyumlu dedi. Her sabah fındık çiğ badem süt içiyorum öğlende meyve onun dışında ekstra bişey yapmıyorum
Demmed Busrabulutt sen kimseye bakma 38. Haftayı gormeye bak arkadasım 38. Haftada 2600 gr dogurdu gayet sağlıklı bir bebek oldu
EliifBozdag Merhaba 34. Hafta da gittiğimde bebegimin kilosu 2.400 du ve doktorum gayet normal hatta bı tık önde olduğunu söyledi. Kilo aldırmak içinde muz ve kabak çekirdeğini öneriyorlar :)