Selvozge Mayıs ANNELERİ nasılsınız kaç haftalık oldunuz ikinci trimester daha rahat demişlerdi rahatmısınız😊 Sıkıntılar varmı? Nasıl gidiyor hamilelik 🤰
dml33 Selvozge 18+5olduk cinisyeti kesin ogrendim suan rahat geciyor tekmlerini hissetmeyi bekliorm 😊
oznuryalcn Selvozge 19+5 olduk şükür hic sorunsuz devam ediyoruz oglumun hareket leriyle hamilelik daha keyifli hale geldi kizzlar 😊😊
Selvozge dml33 bende heyecanla onu bekliyorum en rahat zamanlarımız kıymetini bilelim tadını çıkarmak lazım 😊
Selvozge Ipek2727 bende 17 haftalığım canım daha iyiyiz çok şükür tadını çıkaralım tekmeleri hissediyormusun 😊
dml33 Selvozge tadini çıkarıyorum zaten son aylarda cok zor oluyoms uyuyamiyolarms falan simdi bol bol uyuyorm 😊
Gzddlk Selvozge bizde 17 haftalık olduk tekme değil de pıt pıt hissediyorum 2. hamileliğim olduğu için erken hissettim sanırım en rahat dönemimdeyim şuan bende şükür
yesimfer Merhaba bizde 17+2 olduk en başından beri çok şükür rahat geçti herşey yolundaydı şuan sadece kasık ağrısı hissediyorum Mayıs’ı sabırsızlıkla bekliyorum bu arada oğluşum olacak😊❤️