Ozgecan_caka21 Benim ilk gebeligimde genişleme oldu ve ben doğurana kdr her gece acillik oluyordum i acısıyla çok korkuyorum bubikinci gebeliğim on birinci haftadayim gene ağrım var bunu yaşayanlar varmı ne yaptınız gebelikte geçmesi için tel taktirdiniz mj
Sare09 Ozgecan_caka21 kasıklarda da ağrı oluyor muydu nasıl teşhisi koydular ve böbrek ağrısı olduğunu nasıl anladınız?
Sare09 Ozgecan_caka21 ya benimde şuan çok ağrım var kasıklarımda ve belimde ayrıca akıntı ve sık idrara çıkma var bende böbrekten kaynaklı olduğunu düşünüyordum ama doktor plesenta previa dedi ama ben böbrek enfeksiyonu veya böbrekle alakalı bir şey olduğunu da düşünüyorum siz kadın doğumdan hariç ürolojiye yada nefrelojiye gittiniz mi tanıyı hangi doktor koydu
mefo Ozgecan_caka21 benim de vardı hamilelik boyunca ne çektim enfeksiyindan bu ağrımasınin altında başka sebepler olabilir doktora danıştinjz mi
Ozgecan_caka21 Sare09 evet Sare09 evet üroloji ye gittim doktor ultrasonla anladı genişleme olduğunu acillerdede söylüyor lardi
Ozgecan_caka21 mefo bu ikinci gebeliğim daha hastaneye gitmedim ama enfeksiyondan ve bobrkw genislemesinden bide rahim ağzı kısalığı vardı