Elifkodalogluuu Kızlar doktor 42 haftaya kadar bir sorun olmazsa beklerim doğumu dedi ben o kadar beklemek istemiyorum ama sezeryanda olmak istemiyorum 37 haftadayim şuan 39 da falan doğsun istiyorum ne yapabilirim
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Elifkodalogluuu bol yürüyüş, merdiven in çık, günde 1-2 fincan ada çayı 5-6 adet hurma tüketebilirsin, yerleri elinde silebilirsin, bebeği kanala yönlendirmek için de aksak yürüyüşü yapabilirsiniz 💖
minismom Elifkodalogluuu gunde 2 bardak adacayı 3 hurma yuruyus merdiven inip cıkma sıcak dus gun asırı korunmasız iliski bide youtubede activing labormu ne vardı dustan sonra onu yaptım
Gamzecanpolat Elifkodalogluuu Yürüyüş yapın merdiven çıkın adaçayı ahududu yaprağı çayı ananas hurma yiyebilirsin pilates topunda 8 çizebilirsin
Meryem2407 minismom korunmasız ilişkiden sonra agriniz oldu mu belde ve kasikta? Biz 2 kere denedik ikisinde de ağrıdan öldüm hatta ilkinde doğum sancısı diye hastaneye gittim nst de çıktı sancı ne açıklık var ne su gelmesi 12 saat yürüttüler beni baktılar olmuyor eve gönderdiler 40+6 hala tık yok
minismom Sumeyyealts evet 38+4 te dogurdum activing laboru yapmaya basladıktan 4 5 gun sonra dogurdum sanırım fazla hatırlamıyorum
minismom Meryem2407 benim ilk 3 ay yasaktı sonra yasak kalktıktan doguma kadar hep korunmasız iliskiye girdik siz baya ara verdiyseniz veya kendinizi kastıysanız ondan olmus olabilir son gece iliskiden sonra sabaha karsı suyum geldi dustan sonra agrım basladı ondan oncesinde yine agrım yoktu yani