Neslihankrhmt Ovulasyon testi ile 7 gün önce pik gördüm, eğer hamilelik varsa kanda ne zaman çıkar acaba
dilekkaratas1 Neslihankrhmt ben yumurtlamadan 13. Gün sonunda test yapıp öğrendim erken belirti olarak da göğüslerimde aşırı bi hassasiyet vardı yüz üstü bile yatamıyordum sadece bu vardı bende testte öğrendikten 5 gün sonra sağlık ocağına gittim kanda görmek için beta hcg değerim 806 ydı Ramazan bayramı bitiminde de hastaneye gitmiştim kese ve kalp atışını da duymuştuk 6 haftalıktı hastaneye gittiğimde
Mervebltrk Neslihankrhmt benim yumurtlamamdan 13gün sonra silik çizgi çıktı 2 3gün sonra belirginleşti çizgim
HilalimM63 Neslihankrhmt bende halszlık uyku cok asıro vardı haytta gundz uyuyan bırı degıldm.. adetıme 3 gun vardı ogrenmıstm..🌸😇😁
Roro Benim ovülasyondan 10 gün sonra silik çizgi çıktı kan verdim ovülasyonun 14. Günü 90 hav ile öğrendim
Bsraa9595 Roro Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏🏼 Ovulasyon dediğiniz koyu çift çizgi çıktığı gün mü yoksa silikleşip çatladığı zamandan sonra ki 10 gün mü 🌸
HelloooMomy Roro Mervebltrk Mubuo Dnyaa56 dilekkaratas1 Neslihankrhmt Kızlar ovulasyon testi ne kullanıyorsunuz? Markası ne ?
Roro Bsraa9595 merhaba ben sabah çok koyu görünce akşam tekrar ovülasyon testi yaptım silik çıktı aynı gün o gün de birliktelik oldu
Roro Bsraa9595 yükledim fotoğraflarını 3 ve 4 yazdığım aynı gün yapılan ovülasyon testi diğer fotoğraf da ovülasyondan 10 gün sonra yaptığın erken gebelik testi 😊 inşallah yardımcı olabilmişimdir
Roro HelloooMomy merhaba ben eczaneden almıştım 4 tanesi 180₺ idi trendyoldan daha önce 30 lu test almıştım ama ovülasyon gününü çözemedim bir de benim yumurtlama dönemimde şeffaf bir akıntı geldi aynı gün yaptığım testte de pik görmüştüm .
YesimAykut Neslihankrhmt ben de bekliyorum canım çok zor beklemek 😐 10 günü geçmesi lazım benim de daha 8.günü 😌