Herkese merhaba gebeliğimin son haftaları doğum hikayeleri okuyarak geçirmiştim ve bende yazmak istedim. Hep sancım gelecek evde geçiricem sancımın büyük bölümünü en son raddeye gelince hastaneye gidicem diye hep hayal etmiştim ama tam tersi oldu 😂 ilk önce suyum geldi öyle okuduğum gibi bardaktan boşalırcasına değil gece uyurken idrar kaçırıyorum sandım son zamanlar gece çok sık idrara çıkıyordum çünkü sabaha kadar bekledim daha sonra devlet hastanesinde covid testi yapar gibi amniyon sıvısının gelip gelmediğini anlamak için bir test yaptılar pozitif çıktı testim hemen kontrole gittiğim hastaneye gittik doktorum suni sancı verelim dedi ben pek istemedim ama normal istediğim için hep kabul ettim 4 saat sancı çektim ama hiçbir şekilde açılmam olmadı rahimim de hiç aşağıya inmemiş dayanamaz oldum çok kötüydü o suni sancı ben gebeliğim boyunca hiç oturmadım sürekli hareket halindeydim bol bol pilates yaptım o an hepsi boşmuş dedim 😂 sonra sezeryana alındım o ameliyat masasına oturmakta çok kötü bir histi ama hiçbir şekilde sesim çıkmadı . 10 yada 15 dakika sonra bebeğim doğmuştu sesini duyduğum an rahatladım sonrası artık benim için çok daha rahat geçti iki güne toparladım dikişlerim hiç ağrımadı sadece üst karnım ağrıdı onunda normal olduğunu söylediler şuan hala üst karnım uyuşuk ama olsun hiç umrumda değil çok şükür bebeğim iyi 🙏🥰 Buda benim doğum hikayemdi umarım bütün anneler ve bebekleri çok sağlıklı bir şekilde atlatırlar bu süreci