Memolininannesi ssyd günler hızlı geçiyor aslında ama doğsun artık 😂 oğlum sürekli karnımda yatmak istiyor ikisini birden yapamıyorum ondan dolayı doğmaşı artık
Memolininannesi dilekkaratas1 benimde ara ara bacak arama sancı giriyo başka bişi yok içerisi rahat herhalde 😂
Zeee Memolininannesi ayy bilmiyorum varya resmen bütün tuşlara basıyorum ama yok gelmek istemiyo oğlum😍
ummugulsum- Memolininannesi cumartesi yapacak, yaptırmak istemiyorum aslında ama doğumu tetikler belki diye de göz kırpıyor kararsızım 😬
Memolininannesi ummugulsum- doktor kibar davranıyorsa sorun yok bi kere devlete gittim acile 5 parmağınıda sokup anırta anırta yaptı sinir hastası oldum 3 gün önce özele gittim yavaş ve kibarca yaptı hiç acı olmadı
Mrymozbek Memolininannesi Son 7 ama bende tükendim sanki sağlıkla hayırla bi an önce doğsun istiyorum 2 cmcik açılma var o kadar ama ne sancı ne de bir şey son günler gerçekten geçmek bilmiyor
Memolininannesi Mrymozbek ya ben oğlumla ilgilenemiyorum ondan canım sıkkın 🙄 ne açılma var ne sancı ikisi bir gelse doğururum zaten
Meringo Benim de son 15 ama bebeğim büyümediği için haftaya suni sancıyla doğum başlatılacak mecbur 🥺🥺 bence sağlıklı ve haftası yerindeyse bebeklerinizin mutlu huzurlu bekleyin vaktinde isteğiyle gelsin acele etmeyin 🥺
Memolininannesi Meringo canım seninde çok erken değil anne karnında kilo almıyosa doğum zaten en mantıklısı sıkma canını kilo almıyo diye sağlıksız olmuyo iyi düşün iyi olsun ❤️
Mrymozbek Memolininannesi Haklısın senin için daha zor şimdi ama az kaldı inşallah az daha sabredeceğiz
Meringo Memolininannesi teşekkür ederim iyi düşünmeye çalışıyorum ama neden büyümüyor diye de aklımda hep sorular hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 🤲🏻🤲🏻
Birbahargunu Benim de son 9 normal doğum için çok emek verdim gerçekten artık üzülmeye başladım o kadar şey yapıyorum tık yok saliya kadar kendi sancımla baslamazsa suni almayı düşünüyorum çok fazla bekleme dedi tüp bebek doktorum
Memolininannesi Birbahargunu bana doktorum 40+5 e kadar yolu var dedi o zamana kadar inşallah kendi gelir gelmezse suni sancı istemesemde alıcam normal doğsun istiyorum çünkü nasip olursa artık rabbim neyi uygun gördüyse bize
Birbahargunu Memolininannesi evet aslında günü var ben de hep normal istedim ama benim tüp bebek olduğu için doktorum 40 olmasın 39 u çok geçirme dedi risk almak istemiyorlar tedavi gebeliği olduğu için. Suniyle doğuran da çok var gelmezse o şekilde olur inşallah yoksa da mecbur sezaryen