Gozdeanne Kızlar park beşik almak istemiyordum ama sanırım kullanış açısından mecbur kalacağım önerdiğiniz memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız?
Hulya06 Gozdeanne Neden istemiyorsun canim🤔 bence park beşikler daha kullanışlı gibi.Bende kraft calipso elite aldim canim umarim bebeğimde severde🙄
GozdeCemre Gozdeanne hiç almak istemiyordum deme canım ben mobilya aldım sonra çocuk oturmaya başladı kendi tutup kalmaya başladı 6 7 aydan sonra park beşik almak zorunda kaldım hiç bir işe yaramadı yoksa beşikten aşağı uçacaktı 😂
Gozdeanne Hulya06 bilmiyorum galiba görüntüden kaynaklı olabilir 🙈 asansörlü ahşap beşik düşünmüştüm ama daha kullanışlı sanırım park beşik ☺️
hayathayal Gozdeanne daha kullanmadim ama saglam bir urun. ben aylar once indirimdeydi n11 de 350 ye aldim suan 600 filan sanirim
Bskrt Gozdeanne ikeada normal ahşap beşik aldım ben, görüntü olarak bin kat güzel park beşikten. Sistem olarak ikiside aynı yani bi farkı yokki İki kademeli de kullanılıyor, park yataktan farkı yok bence kullanm olarakk
Hulya06 Gozdeanne Evet ahsaplarin albenisi daha yuksek ama kullanim acisindan iyi degil canim 5 6 aydan sonra bebekler sarkmaya basliyormuş o yuzden park beşik aldim.Kalitesi guzel rahat 2 çocuk büyütür gibi🤭🤗
Popmum Boyutları çok önemliymiş anladığım kadarıyla biz baya bir araştırdık 70e 120 olanlar en ideal boymuş. Kumaşı çok önemli bir de naylon olanlar da var kaliteli kumaş olanlar da. E bebekte baktığım park yataklarda fiyat olarak 700 de vardı 1000 de ama sıradan bir mağazada baby2go marka ideal bir park yatak buldum peşin 600 dedi. Normalde internette 900 tlymiş.
Deletedmom411 Kraft calipso bizde ki de 3.5 yaşına kadar yattı oğlum şimdide sıra kızımda inşallah kumaşı falan kaliteli naylon değil ve sağlam 60 kiloyla beni taşıyordu :) 70 e 120 bizimde
Gozdeanne GozdeCemre ay ciddi misin ya bunu hiç düşünmemiştim doğru 😂 bende kışır kışır naylon diye onu sevemedim bi türlü 😂😂
Musmutlu_ Bskrt bende aynı şekilde ikeadan aldım henüz kurmadık iki kademeli çekmeceli 3-4 yaşa kadar dediler gayette güzel 👍🏻
Gozdeanne Tuba_44 onların üzerinde yoğunlaşmış bulunmaktayım son durumda 🙈 Mart başı Doğum ama araştırmak uzun sürüyor ondan sürekli bakma çabasındayım ☺️
NeeSalman Kraft dönenceli garden park gayet güzel ve kullanışlı. Çok rahat kurulup toplanabiliyor. Boyut olarak da en ideali 70*110
hohomoromu Gozdeanne Kraft ın aldım hem içi genıs hem de kolay kapatılıp açılıyor tek basıma bır yerden baska yerede koyabılıyorum mobılya besıgı kaldırmanız ımkansz parçalara da ayrılabılıyor daha sonra kaldırmak icin cok kullanışlı kesinlikle park beşik 👍🏻