tugbadurmaz34 Yildiz27 15+4 14 ten beri bende de omuzlara doğru bir sırt ağrısı oluyor arada bir uzun süre tezgahta bulaşık ve yemekle uğraşırsam ve ev silme süpürme de
Esra-dnkts Yildiz27 14+6 benim çok fazla alt karnım ağrıyor üşüttüm mü bilmiyorum ama sanki sürekli böyle adet sancısı var gibi sürekli idrara sıkışık gibiyim onun harici bir de uyku hali oluştu son 1 haftadır
Yildiz27 tugbadurmaz34 demı ya bende öleydım dun ben kendımce ılk gebelıgıme verdım epıdural dogum yapmıstım o ıgnedenmı kaynaklı dıye dusunmeye baslamıstım🙄
limonvari Esra-dnkts vajina ağrısı da yaşıyor musunuz? Arada bir batma falan sizi ne bileyim vajina kemiklerinde agri
busraaa10 Esra-dnkts bende 15 + 2 nu hafta full bi uyuma isteği ilk kezz böyle oldu 😂 başlarda bile uyku yapmadı hiç 😂
Smyklkc Esra-dnkts limonvari Aynı sıkıntılar bende de var magnezyum kullanıyorum biraz rahatlatıyor doktor da normal olduğunu kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söyledi
limonvari Smyklkc ben de kullanıyorum magnezyum magvital yeni basladim 3 gün oldu. Halen geçmiş değil 🤷