Kizimveoglumm Emine3 yanlış hatırlamıyorsam eger 6 haftalıkken gittim ama doktorum biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi 9 haftalıkken duymuştum net olarak😊😊😊
Emine3 Kizimveoglumm millet 5 haftalıkken duymuş ben de duymak istiyorum bebeklerim iyi mi sağlıklı mı die ama devlet hastanesi doktoru engeline takıldık.
Esrakayikci Emine3 benim doktorum😅 bende çoğu kadının beğenisi tavsiyesi üzerine gidiyorum çok memnunummmmm
Kizimveoglumm Emine3 5 haftalıkken zor ya ben 6 haftalıkken doktora söyledim ama doktor bana güldü şuan çok erken onun için demişti sıkıntı yapma bence duyarsın güzelce beslen sağlıkla rabbim kucagına almayı nasip etsin inş 😊😊😊
Emine3 Esrakayikci gelemeyiz herhalde eşimin işi sıkıntılı bugün bile izin alıp Yanımda gelemedi.ama sizin çevrenizde Çorlu Lu varsa tavsiye alabilirsiniz benim için ☺
Estur Emine3 canım ben Tekirdağ merkezde oturuyorum Çorlu da bir kadın Doğum önermişti bir arkadaş ondan öğrenebilirsem yazarım sana 😊
Kizimveoglumm Emine3 yok benim bir tane olacak ikiz olmasını çok istedim ama nasip kısmet rabbim sağ salim göndersinde yavrularımızı 😊😊😊😊
Emine3 Kizimveoglumm Amin inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.bende 6+4 haftalık hamileyim bugün duyarım belki diye gittim ama doktorum erteledi bide bebeğe zarar lı olduğundan falan bahsetti 15 gün sonra gel dedi hayırlısı artık inşallah iyilerdir göremedim de çünkü endişeleniyorum ister istemez
Kizimveoglumm Emine3 zararlı olduğunu ilk defa duydum ultrason cihazı mı zararlıymış alla alla düşündürücü bir durum tekrar gittiğiniz zaman haber edin merak ettim şimdi doktor acaba neden öyle dedi zararlı diye her şeyin hayırlısı evham yapma huzurlu tut içini duyarsın 😊😊😊
Emine3 Kizimveoglumm ses dalgalarının yol açtığı doku ısınmasından dolayı zararlı olduğunu biraz daha zaman geçmesi gerektiğini söyledi.bakalım bi daha ki gidişimizde duyabilirsem yazarım
Arya92 Emine3 ben devlette oğuz ölmez e gidiyorum özelde de vatan hastanesi Orhan Ataşer ikisini de tavsiye ederim.Orhan bey zaten çok iyi bir doktor.Oguz bey de çok ilgili ve dinliyor insanı .tesadüf ben Çorlu dayim canım sana doktor tavsiyelerim bunlar.cerkezkoyde de gittim ama devlet ve özelde ama karar verdiklerini yazdigim doktorlar.
Arya92 6haftaliksaniz 1-2hafta sonra falan devlet Hastanesi'ne gidin.kalp atışlarını duyunca doktor sizden detaylı kan ve idrar tahlili isteyecek.ondan sonra özele gidersiniz.tahlil sonuçlarınizi da götürürsunuz özelde yaptırıp birsuru para vermeyin
Emine3 Arya92 bende öyle yapmayı düşünüyordum.Doktor tavsiye etmeniz çok iyi oldu benim için tekrar teşekkürler
Arya92 Emine3 rica ederim ben bu doktorlardan memnunum,tabiki kişiye göre değişiyor memnuniyet ama gidip denersiniz en azından .