neanladinyurdagull Brcesresl Bana göre çok demode eski bir isim.Ben daha yeni isimler seviyorum.Örneğin yeni doğum yaptım kızımın ismini Çilek koydum.Zevk meselesi elbette sizin beğenmeniz önemli olan.
gdaslik Brcesresl ya bence güzel bir isim ve Türkçe bir isim. Koyulabilir gayette güzel olur bence. arkadaşımın kızının adı sevinç 18 yaşında şimdi çok güzel bir genç kız.
Zeyasln Brcesresl güzel bence sevinç mutluluk çağrıştırıyor tuaf tuaf isimler koyuyorlar yeni isimler artık itici geliyor eskiye dönek 😅
Tuliy5 Brcesresl Anlamlı, Türkçe bir isim. Hep aynı ve anlamı şaibeli isimleri görmekten gına geldi. Sevinç güzel bir tercih.
Brcesresl neanladinyurdagull evet dogru ilk kızımada kayınvalidemin ismini koydum eser di , biraz da annemi de onurlandırmak için niyet etim:) o yüzden kararsız kaldım. çilej çok güzel harika düşünmüşsünüz🍓
Girl_boy_annesu neanladinyurdagull ablacım çikek milyon yıllık bi meyve. Yenilikçi deyince daha farklı bi isim bekledim 🤣
neanladinyurdagull Nurov Benimde bildiğim kadarıyla tek anlamı meyve olması.Bizde aşkımızın meyvesi olsun dedik.Kimlikde Çilek ama kulağına 2. Bir isimle beraber Çilek okuttuk ölünce anlamı güzel olan bir isimle seslenilsin diye🍓
Zynpylmz-25 Bende Gülşah koyucam her yerde aynı isimleri görüyorum sevinç kulağa çok hoş geliyor ismiyle büyüsün