Ezoo28 Gebeliğin başından beri bı şeker sorunum vardi. Diyatle önüne gecebilmistik o yüzden insüline baslamamistik ama gebeliğim ilerledikce yetmemeye başladı. Şuan 32 haftaligim insuline basladik. Kullananlar ne gibi sıkıntısı oluyor yada oluyor mu ?
Melike_4949 Ezoo28 insülin kullanıyorum bir zararı yok faydası var yemek bile yiyemem vurmadan o derece yükseliyor şekerim
Aynurkrm Pamuk gece insülini yani açlığı dengede tutmak için kullanıyor musunuz nasıl alıyorsunuz benm tokluklar iyi ama açlık 100 110 arası doktorum 1 hafta takip yoksa gece insülinine başlıycaz dedi
Pamuk Aynurkrm Bu değer için insülin başlarlar size.Malesef açlık kontrol altına alınamıyor pek ne yaparsak yapalım.
Melike_4949 Aynurkrm bu aralar doz arttırdı doktor şaşırdı ama 100 ün altına düşmedi hiç sabah açlığım 100 120 arasiydi hep
Aynurkrm Melike_4949 insüline rağmen bu değerler normalmi benim insülinsiz bu şekilde 100 105 çıkıyor
Aynurkrm Pamuk off keşke biraz 95 lere düşse de gerek kalmasa neden açlık yüksek çıkarki akşamdan da pek bişiy ağır biliy tüketmiyorum yoğurt süt i.çip yatıyorum 😞
Pamuk Aynurkrm O senin elinde olan bisey degil canim.Insulin kullanınca rahatlayacaksin emin ol.Senin kontrolün de olacak.Benim insulinle acli 95 110 çıkıyor.Insulin olmadan 100 120 arasi.
Aynurkrm Pamuk insülin kullanınca sınır kaç oluyor kullanmadan sınır nedir açlıktda bilgilendirir misiniz
Aynurkrm Melike_4949 şuan devam ediyorum zaten başlıyalı 1 hafta oldu dşyete velki zamanla açlık da yoluna girer diye düşünüyoeum inşallah
Pamuk Aynurkrm insulinle de aynı 95 sınır.Ama açlık düşürmek çok zor bence imkansız hatta kendi adıma insülin rağmen.