Yasdervse Çikolata kıstı var dendı ve kanama sıkayetyle hastaneye gıtmıstım .çikolata kıstı ıcın hıc bır bilgim yok çikolata kıstı olup hamıle kalan varmı
edaozkyyy Yasdervse Aynı durumu ablam yaşamıştı canım doktor ona çocuk yapmasını söyledi o şekilde oldu ve geçti kisti
Su_de Yasdervse benim kanamam falan olmadı sadece ağrılı yoğun kanamalı regl olurdum o kadar evlendikten 15 veya 20 gün sonra hamile kaldım ben 🌸
Su_de Yasdervse kafana takma ve düşünme en büyük ilacı bu her şeyi ona bağlama ben evlenmeden önce çok korkuyordum olmayacak kistim var falan diye ama alakası yok düşünmediğin sorun etmediğin hiçbir şeyi vücudun da etmiyor
Yasdervse edaozkyyy canım çikolata kistimiydi o geçmez dıyor doktorlar ama bılgı ıcın çok teşekkür ederim
Yasdervse Nurov ınsallah bizlerede nasip olur umut gibi geldı bu mesajınız sizin gebe kaldıgınızda kaç cm di 🙏
Nurov Yasdervse hiç bilmiyorum canım cmsini sormadım hamilelik heyecanıyla, hiç korkma Allah nasip edecekse her türlü olur rabbim aratmasın kimseye o süreçleri en iyi bilenlerdenim düşmanıma bile yaşatmasın🤲🏻♥️
Su_de Yasdervse doktorum söylemişti zamanında ama ben o kadar takmadım ve hayatıma devam ettim ki onu bile hatırlamıyorum