Bimiyendis BeyzaaHarman selamlar, özel sağlık sigortaam vvar ama tss öss ne demek bilmiyorum açılımı nedir acaba bilginiz var mı?
matmazellayy Minikaskk 9muayene + doğum bebeğin ilk aşıları küvez bedeli olası bi durumda ilk 10 gün içinde muayenesi muayene olmana gerek yok fiyat verirler zaten ama sen Allah korusun bişey olduğu zaman para iadesini falan detaylı konuş canım
Minikaskk Esra1965 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏 4 yaşına girecek birkaç ay sonra 😊
Esrtgb emirasafMom arastırma hastanesinde Atilla var o 45 Dk sürdüm ama tavsiye etmem agzını açıp tek kelam etmedi raporu doktoruna verirsin dedi soru Soruyorum soylıcm filan diyor çıt yok sinir oldum
Erzurumlianne nurakn evet güler yüzlü sıcak kanlı. Çok iyi yorumlar vardı o yüzden tercih etmistim onu
NurKaptan Pamuk İzmir şehir hastanesine gidiyorum hangi doktor denk gelirse ona gidiyorum doğumumuz nasıl olcak hiç bilmiyorum 🤭💖
Ysmntnhn HMH güzel gidiyor su an diyabetten dolayi perinatoloji detayli ultrasana sokacak bakalım o zaman da güzel cikar insallah sonuclar
Seymamemektar Sydnrrr 27nin içindeyiz bizde ☺️ hangi hocada takiplisiniz ay denk gelir mi muayenelerimiz acaba ☺️ ben yeni doğum paketi aldım zamlardan önce yakaladım diye mutlu oldum 😅