nurakn Pinark92 bende Medipole gidiyorum ilk doğumun Ayfer yanımda olmuştu şimdi Gülseren yanıma gidiyorum ama doktor konusunda kararsızım siz önerir misiniz doktorunuzu
Pinark92 nurakn ben 6,5 aylık hamileyim ama şu ana kadar ilgisinden çok memnun kaldım , çok tatlı dilli biri ve sorduğunuz soruların karşılığını çok net bir şekilde alabiliyorsunuz
Hilalll1616 matmazellayy çok teşekkür ederim cevaplarınız için, yarın arayıp bilgi alacağım. İnşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏻🙏🏻
matmazellayy Hilalll1616 inşaAllah kuzum ara ocaktan önce bence fiyat konuş ocaktan kesin zamlanır şuan doğum sadece 35 binmiş Medicana da
Erzurumlianne Kilaflarinmucizesi sağlık sigortasını nerde yaptirdiniz? Hamileyken yapilmiyor diyorlar
Hilalll1616 matmazellayy Benim daha gebeliğim bile tam anlamıyla kesin değil ki. Şu anda doğum paketi almak ne kadar mantıklı hiç bilemiyorum
sedanrgnll1654 @Elif_12340 ben ilk kontrolüme ona gitmiştim hiç memnun kalmadım hâl ve hareketlerinden
matmazellayy Hilalll1616 Doğum paketi hastanenden yapılıyor ama onu 35. Haftadan sonra fiyat sabitliyor yani şuan hastaneden aldığın doğum paketinin fiyatı doğuma kadar aynı kalmıyor artarak devam ediyor canım normal muayenelerine git bebeğinin sağlığını vs öğren sonra eğer yaptırmak istersen sigorta yaptırırsın
Minikaskk matmazellayy merhaba gebeliği öğrendikten sonra mı yaptırdınız sigortayı tam olarak ne zaman yapıldı bir de hangi sigorta acaba
matmazellayy Minikaskk 2 buçuk aylıkken yaptırdık canım çok olmadı yani 3 hafta önce falan yaptırdım sompo sigorta sadece Medicana ile anlaşmalı doğuma özel doğumdan sonra geçerli değil
miranatlas matmazellayy merhaba ben 24 haftalığım şuan sigorta yaptırabilir miyim birde kaça yaptırdınız
BbuketK Smyye0303 hayır hala yapmadım 37+4 olduk plesenta yaşlanması başlamış erken gelebilir dedi ve 37+2 de iki doz ciğer geliştirici iğne vuruldum yarın yine kontrolüm var sanırım çatı muayenesi yapıcak 🥹siz doğum yaptınızmı 🥰
Smyye0303 Pamuk Konya Farabi hastanesi özel devlet ikisinede gittim ama özelde doğum yapicam eşim kalicagi için benle.. 900 küsur muaeyene biz OYAK indirimle 730 falan muayene oluyorum suanki doğum fiyatı 16 bin küsur orda ama ocakta articak özel oda 2100tl dediler
Minikaskk Esra1965 sizin kaç haftalık şuan benim de doktorum Aycan Bey ilk doğumumu da o yaptırmıştı çok memnunum sağolsun
Esra1965 Minikaskk aa merhabalar. 9 haftalığım şuan sizin kaçıncı hafta? Birde ne kadardı doğum ücreti güncel olarak bilginiz var mı ?
Nnoktaa Suveyy herhangi bir doktorum yok kime randevu bulursam ona gidiyorum 🥰 şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. 💙
matmazellayy Minikaskk Bilmiyorum kuzum Medicana harici çalışmadığı için herhalde müşteri potansiyeli olsun diye mi artık anlamadım çoğu herkes tanıdığım sigorta yaptırıyor medicanaya gidiyor yoksa hususi gitmeye kalkışsan sadece muayene 2bine yakın ki sayılı kişiler harici gitmez ama bu şekilde talep çok