Minikkus19 tugcesakzci Necati hocayı bende duydum cok iyi falan dediler ama randevu bulamadım ona malesef memnun kaldın mı canım bende perinatoloji ye gıdcem artık enfeksiyon çıktı bende de o yüzden sen ne için riskli gebeliğe gidiyosun sakıncası yoksa söyler misin
tugcesakzci Minikkus19 ben de epilepsi var ben o yüzden gidiyorum. Sizdeki duruma göre sekreter bi odaya sıra veriyor hep o odaya gidiyorsunuz risk durumuna göre yani. Ben hep 7 numaraya gidiyorum mesela. Doktor değişebiliyor yine tabii son 3 kontroldür aynı hocaya denk geliyorum ama çok güzel ilgileniyor petek feriha adı
Hasibe9696 Pamuk merhaba ben ankaradayım şimdilik medikal park a gidiyorum ama doktorum gideceği için değiştirmek zorundayım özelden mi devam etsem başka bi hastaneye mi gitsem bilmiyorum, napsammm , ikinci doğum sezeryan
tugcesakzci Minikkus19 ben nornal gebe polikliniğine takipli olmayacağımı bildiğim için rastgele bi tanesine aldım canım zaten direkt perinatolojiye sevkettler en başından beri oraya gidiyorum. Ama noemal gebe polikliniğinde necati hoca ve burçin hoca çok iyiler arkadaşım gidiyor. Bazen kendileri bazen asistanları oluyor
Minikkus19 tugcesakzci anladım bana da dört numarayı vermişti doktor olmadığı için Ayşe diye bi doktora gittim hep yanına gelmemi söyledı bakalım riskini zamanla görücez inşallah Allahın izni ile bır sorun çıkmaz cmv ıgm değeri pozitif olduğu için takibe aldılar 😔
SSenaaa SimgeAkyildiz1805 bn özele gidiyorum ama çok pahalıya geliyor cam sakurada onerdiginiz doktor varmi acaba
SSenaaa gokceekus17 perinatolojiyi sizmi tercih ediyorsunuz doktorunzu mu yonlendirdi neden gidiyorsunuz acaba?
gokceekus17 SSenaaa doktorlarda perinatolojiye gitmemi önerdi benim kendi tercihimde bu yönde oldu. Daha önce 2 düşüğüm oldu. Genetik kan pıhtılaşma sorunum var ve daha önce ciğerime pıhtı attı. Suan olduğum durumda normal kadın doğumcular tam yönlendirme yapamayabiliyor bende riske atmayıp direk perinatolojiye gitmeyi tercih ettim.
Cnuryasar Becem ben doktorumdan çok memnunum seylan tapan kendisi bugün detayl taramam vardı başka bir doktora gözüktüm mustafa başbuğ perinatolog. Normalde yine yüzyılda olucaktım ama oradaki radyoloji doktorunu hiç sevmedim kadir beydi. Mustafa bsyden çok memnun kaldım yeditepe kozyatağında oda. Ama doğum yapacağım ve takipli doktorum seylan hanım
Fndkkrdu Atlasimgelse vadi baya iniyormus aslında ya ben hiç sormamistim keşke sorsaydim ya bir arayıp sorayım bende
Atlasimgelse Fndkkrdu benim Ocak ilk haftası doğum o yüzden de inmiş olabilir. Ama dün bir arkadaşım Mayıs ayı için yaptıramadı. Şansınızı deneyin. Ben de sormamıştım biri söyledi . Emre turan’lar 3 kuruş indirmek için kapıda bekliyor 1 saat falan dedi 😀😀😀