bcakmakoksuz Sinemmm1 çok teşekkür ederim insan okuyunca bile rahatlıyor 💘💘💘💘 kitabı okuyacağiım mutlaka
Bilinmiyor-1234 Edayldz Edayldz bende istiyorum nehir bayramo ama çokmuş fiyatı gerçekten muayne ücreti nedir acaba bnde ssvd istiyodum
Tnbarz perosy bende Türkiye hastanesine gidiyorum Özgür hocaya iki ayda bir de Mehmet hocaya gidiyorum pazartesi randevum var yine detaylı için 🤗
perosy Tnbarz benimde 2 ocakta inşallah32ye girmiş olucam😬 detaylı için gerçekten harika bir seçim her şeyine fazlasıyla bakıp bilgi veriyor Mehmet hoca🙏🏻
Tnbarz perosy ay maşallah ne güzel sizin az kalmış biz daha 19+4 daha yolumuz uzun sizinde mi riski gebelik Mehmet hoca parinatolog ya ondan sordum
Dilek0505 Kızlar Ankarada devlet hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptıran varmı. Hangi hastanede yaptırdınız ve randevu alır almaz ayrıntılı ya alırlarmi 22+4 günlük hamileyim. Başka ilden geleceğim ayrıntılı için bilgiye ihtiyacım var
Kiymetcetinel Pamuk istanbul medipol Bahçelievler hastanesi Derya kanza Gül’e gidiyorum muayene ücreti 800
perosy Tnbarz benim o kadar karışık ki😄 En başta baya sıkıntılı bir süreç geçirdim hidrops teşhisi vs konuldu Mehmet hocaya gitmiştim ondan sonra da bırakmadım şu an bir sorun yok ama çok şükür
2_erkekannesi gulcemal-kete tabiki güzel bir hastane bence önemli olan doktor zaten doktorum mükemmel birisi 🥰🧿
Tuhce tiniminianne 1.250tl veriyorum muane ücreti ama benim 2. Çocuğum olucak ilk bebeğimde timur hocada doğduğu için geçen aradım 21.500 sezeryan doğum için dediler yılbaşında fiyat değişicekmiş doğumunuz ne zaman bilmiyorum çk iyi ilgili alakalı bir doktordur
Tuhce tiniminianne sizinde ikinci doğum olucakmış benmde öyle ilk oğlum 16 şubatta 3 olcak şuan özel hastanede bir yer arıyormuşsunuz memorial timur uğurlu gerçekten çok ilgili titiz çok ağrısız bir sezeryan geçirdim. Birde medstarda Koray dumanı çok söylüyorlar çok sıkcak kanlıdır orda vitaleden geçme dayımın eşi 2 çocuğununda ona gtti birde bir arkadaşım gitti
Fndkkrdu Atlasimgelse en son Kasım ayında sormuştum hastanenin fiyat alma bölümüne 50 bin demislerdi ama Aralık’ta yada ocakta zam gelecek demişlerdi siz sordunuz mu acaba
Atlasimgelse Fndkkrdu ben fiyatı sabitlettirdim. 31 Aralık’a kadar öderseniz sabitleniyor dediler . Ulus’ta 60 bin demişlerdi . 46 bin e indirim yaptılar . Ödedim. Vadide 40 bine ineriz dedi .
erikarpuz 2_erkekannesi_ merhaba memnun musunuz doktorunuzdan ben de orayla görüşmek istiyorum da doktorunuzun ismi nedir ?
2_erkekannesi_ erikarpuz Ben çok memnunum son 2 haftam kaldi , Hakki Gürkan tavsiye ederim çok ilgili bir doktor 🌸
erikarpuz 2_erkekannesi_ muayene ücreti nedir şu anda çok teşekkür ederim bu haftasonu gitmem gerekli de🍀
2_erkekannesi_ erikarpuz şuan için 400 muane ücreti , yılbaşı itibaren doğum ve muane ucretleride zamlanacak dedi 🌸