Rabia__q 2_erkekannesi normal bir hastane doktor aile doktoru olduğu için gittim ama çocuğumun rızkı yani 🤪
Cglaeyp Cnuryasar merhaba bende Hale hanım a gidiyorum doğum paketi sordum Ocak a kadar durduruldu dediler siz ne zaman aldınız acaba?
Emire01 Merhaba ben Adana Altınkoza hastanesine gidiyorum. Muayene ücreti 600 TL doğum ücreti SGK lıya 12.500 sgksiz 15 bin TL. Ayın 18 inde doğumum var çok az kaldı. Hastane ve doktorumdan memnunum gidenler varsa tanışabiliriz
Shurupp Defne_A merhaba neden perinatolojiye gidiyorsunuz acaba yanlış anlamayın sormamın sebebi benimki de riskli gebelik iki kaybım var ama hiç yönlendirmediler beni bu bölüme
Baby_hurma aminehumamoms artık Burdan konusuruz birbirimizi kaybetmeyelim dogum gunü felan belli olunca haber verirsin banada🐣💜🥰
myworldd_ Pamuk merhaba Gebze yüzyıl hastanesine gidiyorum çok memnunum doğum fiyati yanlış değilsem 11.400 indirimli
_almirasmom Fatmaaa95 ablam Fatma benımde oda esentepe neşe kaplan karakaşa gıdıyor ben barış korkmaz ozel klınık muayne 800 tl