[silindi] Nazli_9 cüneyt uzun var.baya bilindik bi doktor.şu an cihan poliklinikte baya iyi ama doğumda naparım bilmiyorum numarasını falan vermiyor çünkü.ama çok bilgili bir adam
Aysll33 Melikekar123 memnunmusunz ayrıntılı ultrason bile 2500 olms o yüzden bana normal geliyor doğum fiyatı ne yazikki
Melikekar123 Aysll33 doktordan memnun gibiyim suan devlete gidiyordum rezil oldum 3kere anca gittim Hüsnüye ama sakin bi doktor devlette çok panik yaptırdılar bana oyuzden memnunum doğumum olcak yakında Hüsnü hoca da kararlaştırdık normal doğum taraftarı riskli olduğum halde 👍🏻
dugme_24 Canann1601 merhaba doğum muhtemelen gebelik şekerinden ötürü sezaryen olacak ücret 65.000 tl
esmakc SimgeAkyildiz1805 o Hastane de doğumu onerir misiniz bide ben haftaya perinatolojiden randevu aldım detaylı usg yapıyorlar mı bilginiz var mi
Celinonn Pinaargunes evet şuan medicana da en son 35 bin diye hatırlıyorum ama zam gelmiş olabilir çünkü muayene ücreti yükselmiş
esmakc yasminmom kime takiplisiniz acaba muayene ücretleri ne kadar bide doğum ücretini öğrenince yazar mısınız size zahmet
esmakc Edayldz muayene ve doğum ücreti ne kadar acaba bilgi verir misiniz memnun musunuz nehir hocadan hastane nasil gitmeyi düşünüyorum da nasipse insallah
Edayldz esmakc ben bikere muayene oldum. Salı günü tekrar randevum var. Kendisinden çok memnun kaldım baya bilgi veriyor. Ama biraz yoğun genel olarak kalabalık oluyor. Normal sezaryan 16 bin mesai içi 19 bin mesai dışı. Eğer ssvd olacaksanız fiyatlar biraz daha artıyor sanırım 23 bin civarı.
esmakc Ebruarss ben hem kadın doğumdan hemde perinatoloji bölümünden çok rahat randevu aldım önümüzdeki hafta ayrıntılı usg için randevum var perinatolojiden size tavsiyem sabah 10da tam randevular açılıyor saniyesinde hemen girip randevu almanız yoksa 1 dk içinde randevular bitiyor bilginize
ilkgozagrim__ tugcesakzci bende bilkent şehir hastanesine takipliyim 21 haftalık olduk bugün 18 Aralık detaylı ultrasonumuz var Allahın izniyle doğumda bilkentte olacak
esmakc Maydogdu34 hangi dr gittiniz acaba haseki sultangazi polikliniğinde mi yaptırdınız ayrıntılı bakılmıyor diye yazmışlar siz ne zaman yaptirdiniz
Maydogdu34 esmakc 1 ay kadar oldu. Filiz hanıma gitmiştim. 182 den randevu aldım. MHRS den çıkmıyor perinatoloji.
asennaa Samsun’da Tolga Şişli’nin özel kliniğine gidiyorum, orda takipliyim hamileliğin başından beri
Rozalii-67 Rabia__q bende Özcan beye gidiyorum doğum ücreti yanlış hatırlamıyorsam sezeryen 414 15 dedi normalde 13 falan demiştiler sanki ama ben çoktan sormuşum
Pinark92 Semiramis91 evet irtibata geçmeyi çok isterim sizin doğumdan sonra çünkü çok merak ediyorum :) Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin :) peki son dönemlerde sık sık çağırıyor mu şuan ayda 1 çünkü
Semiramis91 Pinark92 artık 2 haftada bir çağırıyor yani ayda 2 kere gidiyoruz, Ve 32. Hafta itibariyle gittiğinizde nst cihazına bağlanıyorsunuz, sancılara bakılıyor. Benim bu ikinci gebeliğim ilkinde de böyleydi :)
Sevval41 Sydnrrr ilk doğumumu Hatice hanımda yapmıştım geçen yıl çok memnun kaldım mükemmel bir insan 😊 inşallah sizinde çok güzel bir doğumunuz olur
Nesli0705- Baby_hurma merhaba normalde istanbulda oturuyorum çanakkaleye misafir olarak gittiğimde yaser beyi cok tavsiye ettiler. Fakat çocuğumun cinsiyetini yanlış bildi. Birde yüzde 99 eminim dedi🥹 beni gectim oradaki arkadaşımında çocuğunun cinsiyetini 20.haftaya kadar yanlış bilmiş