Meriva aslında ilk hamileliğimde burcu betül e gidiyordum ama acil de doğuö yaptım Ali beyde yaptım ilk doğumunu ve çok memnun kalmıştım kendisi iyi bir doktor bu yüzdrn 2. Hamileliğiöfe de Ali beyi tercih ettim. Fakat daha sonra bebeğimin beyninde sıvı birikimi gördü ve bizi erken haftada perinatolojiye yönlendirdi bel açıklığı olabilir dedi perinatolojife muayene olduk ve bel açıklığı görmedi Ali beye tekrar gittiğimde bana o kadar kötü şeyler söyledi ki 1 aydır hamileliğiö zehir oldu diyebilirim. Perinatoloji doktoru bel açıklığını görememiştir kesinlikle bel açıklığı bu beyindeki sıvı çok yüksek aldırman gerekir bebeği doğsa da en fazla 3 ay yaşar yaşamaz ölür sakat kalır gibi bir sürü şey söyledi. Belki bilgi vermek amaçlı söyledi ama perinatoloji doktoru bel açıklığı görmediği halde inatla hala bu bel açıklığı gebelik sonlandırmaya kadar gitmen gerekir demesi benim çok canımı sıktı daha sonra hamileliğimle ilgili sıkıntılarımı söylediğimde bunlar artık çok anlamsız şeyler nasıl olsa bu çocuğu aldırırsın tarzında davranışları vardı