Rabia__q 2_erkekannesi bende Anadolu hastanesine gidiyorum normal doğum fiyatı nedir hangi doktora gidiyorsunuz
Sehermehmet_ Aysll33 Bende nil okura gidiyorum yarın 8 45te randevum var size dogum ücreti söylendiği acaba?
Yavru-kus yagiz27 bende Gaziantep şehir hastanesine gidiyorum doktorum Elif karataşlı bende çok memnunum 🥰
perosy Pamuk Türkiye Hastanesi Mehmet Aygün’e gidiyorum çok memnunum. TSS olduğundan dolayı fiyat maalesef bilmiyorum
Tnbarz perosy bende Türkiye hastanesine gidiyorum Özgür hocaya iki ayda bir de Mehmet hocaya gidiyorum pazartesi randevum var yine detaylı için 🤗
User22 Ysmntnhn memnunum fiyatlarda diğer hastanelere oranla biraz daha uygun doktorum da Fatoş Deniz yiğittürk doktorumdanda hastanedende çok memnunum
Rabia__q Ysmntnhn Edda62 bende Anadolu hastanesine gidiyorum Özcan beye doğum ücretleri nasıl bilginiz var mı
Neslika User22 User22 Ysmntnhn ben de Hayat Hastanesini ve Özlem Hanım’ı düşünmüştüm ama anlaşmalı hastane olmadığı için buraya gittim. Memnun musunuz Özlem Hanım’dan?
Nurov Ben Aksaraydayım özel inova hastanesi ayşe çitil doğana gidiyorum burdan kimse yok mu ahey ahey🌝
User22 Ysmntnhn 650 şuan son 1 ayım kaldı 450 TL muayene ücretiyle başlamıştım 2 seferdir 650 ödüyorum
Semiramis91 Pinark92 selamlar, bende öyle 😊 bakalım 25 gün falan kaldı doğuma neler yaşayacağız kibar doktorumuzla 🫠