Gzmemn Ebrudeniz41 Temel Tan pek memnun değilim sanırım Erkan beyi tercih edicem bir sonrakinde kaç aylıksınız siz?
Ebrudeniz41 Gzmemn 36+3 bence degiştir doktorunu memnun degilsen gitme para veriyorsun sonuçta erkan beye geç
Kadriye_cnck Edayldz istanbulda yaşarken kendisi benim doktorumdu gerçekten iyi bir doktor. Ilgisi gayet iyidi ve ne sorsam güzel bir şekilde cevap verirdi.Sicak samimi davranırdı sağolsun🥰
Gzmemn Ebrudeniz41 siz memnun musunuz Erkan beyden ? Benim daha 9+2 en son 6 haftalıkken gitmiştim bir daha 6 hafta sonra gel demişti şaşırdım biraz.
GizemBeidokhti Esra_artun dilay hanım çınarlıdayken benim kızımın doğumunu yaptı o kadar güzel bir sezeryan yaptı ki çok rahat ettim şimdi kesik izi belli bile değil . Arkadaslarımı da yönlendirdim onlarda memnun kaldı. Şimdi ciglideymis ben güzelbahcedeyim uzak olmasa yine giderdim
Nur-ay91 Gamzeramo bende Ayfer hanıma gidiyorum sezeryan şuan 17000 sanırım normal 11000 ama yeni senede değişir.
Maydogdu34 Guzelanne3435 niye o kadar çok dediler acaba ? Prof ücreti mi sordunuz acaba? Bana 2800 civarı demişlerdi çok geldi diye Hasekide yaptırdım
Guzelanne3435 Maydogdu34 kontrollere capaya tip fakultesine gdyordum memnun değilim ordan bezmialemde fiyatlar uçuk geldi capa 27 aralığa verdi randevu ama gtmicem 🙂 bska yerde 2bine yaptircam
Maydogdu34 Yenianne17 muayene ücretleri nasıl oranın ? Burada uzman 250. Prof 1200-1500 arasıydi yanlış hatırlamıyorsam
Maydogdu34 Guzelanne3435 ben direkt hasekiye gittim ama renkli olarak bakmadılar siyah beyaz vardı. Hayırlı sonuçlar şimdiden 🌸