ilknrcn13 Merhaba hanımlar 34+ 3 ken hastaneye gittim bebeğin kilosu 2500 kg doktor doğuma kadar yani 5 haftalık bir süreçte alsa alsa 400 gr alır dedi. Sizde bu haftada kilolar nasıl ? Bazı bebekler anne karnında 4 kg ye yakın olduğu için sezaryan olmuyor mu hatta
Hilal2901 ilknrcn13 muz, kaşar peyniri, çiğkuruyemiş, süt, yumurta, hurma bunları tüket son ayın zaten 4.030 gr dogum yaptım bunları yiyerek.sadece bebehe kilo aldırıyor
LavinsMom ilknrcn13 bebegini diger bebeklerle kiyaslama. Kilo genetik bisey. Her bebek farklidir. Eger hersey yolunda dedigse doktor sorun yoktur. Bana da neredeyse 3 kq dogar ve bu normal dedi. O kadar kilolu dogup kuveze dusen bebekler varki. Saglikli olsun allahdan bunu iste.
01180322 ilknrcn13 bnmde 34+1 2300du doktor bana doğuma kadar şişko olmasa iyi nasıl doguracaksin dedi kime inanalım şimdi. Bnde takıyorum kafama
Blueberry0 Hilal2901 hurma günde kaç tame yenmeli acaba bende almayı düşünüyorum fazlası zarar olur mu
Hilal2901 Blueberry0 ben günde 9 yiyordum sabah ögle aksam. Dogumum baslamadı 41. Haftada suni sancı ile dogurdum ya bana etkisi olmadı ya da az yedim sıkıntı yaşatmadı😂
ilknrcn13 01180322 aslında takmak değil benimki iyi kiloları ama işte hiç almaz alsa alsa 400 gr dedi ona biraz takıldım bak senin doktorda öyle demiş
01180322 ilknrcn13 bnmki bildiğin azar attı doğuma kadar 4 e yaklaşır nasıl doguracaksin falan filan, aldiginz kiloyu nasıl vereceksiniz gibisinden ( 12 kilo aldım)