Bebisannneessi Bebeğim 50 günlük hâlâ nasıl yatırmalıyım karar veremedim, evimizin içi sıcak 24,25 derece ama yatak odam bı tık serin 23,24 derece oluyor üşütücem diye korkuyorum, kaç derecede yatmalı nasıl giydirilmeli
mimar_anne Bebisannneessi bence yatak odanda yatırsan daha iyi bir bebek için 25 derece çok canım ideal 22 falan üşümez merak etme
Kiwitoveannesi Bebisannneessi üşür canım ben evinde 23 buçuk sürekli ama gece yatarken oğlumu uyku tulumu giydiriyorum üstüne bide bataniye ortuyorum 3 yaşında bide seninki daha 50 günlük üşür biz bile üşüyoruz yorganla ortunuyiruz
incir06 Erkek bebeklwr özellikle sıcak sevmez bunalır bebek soğuktan değil ama çok sıcaktan hasta olur burnu tıkanır ideal 22 derece çok giydirme rahat edemez anlarsın zaten anneler herşeyin en iyisini bilir içgüdülerine hareket et
minikmucizeemaak incir06 Erkek bebeklwr özellikle sıcak sevmez Bu sadece söylenti canım 14 günlük oğlum ve iyice örtünmeden asla uyumuyor aşırı sıcak seviyor eşim de öyle herkesin bebeği farklı
PrensesAnnesi- Çok sıcağa alıştırmamak lazım benim kızım da aşırı terleyen bi bebekti kafası su içinde kalırdı o yüzden 23, 23,5 derecede uzun kollu zıbın ince bir alt ve çorapsız yatırıyorum 1.5 yaşında üstüne de orta halli bi müslin atıyorum yenidoğanda iki kat kıyafet bi orta halli triko battaniye ortam 24 derecede yatırılabilir bebeğinize bağlı birazda onu iyi gözlemlemek lazım