aminehumamoms Yavrusincapppp bende hiç uyuyamıyorum uykularım kaçtı ☹️ Doğumum çok az kaldı 15 günüm var 🥹
Lalemmm12 11 haftalık hamileyim bende hala sabahları uyuyorum akşamları uyanıyorum resmen gündüzüm gece gecem ise gündüz oldu :(
Lalemmm12 Yavrusincapppp işte şimdide eşim kızıyor gündüz uyuyorsun diye haklı da olmuyor ya yatamıyorum gece baksana sabahın 6 yazıyorum bunu 😃
Aybarssmom_ Habibe_ rennie şurup var içtim biraz azaldı gibi. Normalde son çare ilaç alıyorum tahin ve süt geçiriyordu ama bugün fayda etmedi 🥲 teşekkür ederim 🌼
Fatya001 aynen bende böyleyim uyku düzenim alt üst gece 2-3 saat ancaq uyuya biliyorum uykum olmasına rağmen yatağa girince uyuyamıyorum 26+5 haftalık
Alexab Yavrusincapppp en geç 23:00 de yatıyorum ama nafile her saat başı wc ye kalkıyorum ve karnım aşırı kaşınıyor artık uyayamıyorum. 39+1 deyim.
karaguzelirem_ Her saat başı wc için kalkıyorum hal böyle olunca uyuduğumdan bir şey anlamıyorum birde az önce kötü bir rüya gördüm ona uyandım artık ezana kadar uyuyamam bidaha 😂 deliksiz uyumayı çok özledim ya yattığım gibi kalkmayı 🥹
Sdtnrsvn 18+4 den bildiriyorum son 1 aydır adam akıllı uyku yok , gece uykusu hiç yok. Bazen uyuyamadigim için kendime hirslaniyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yoruldum .