Arkadaşlar merhaba 34+3 olduk dün gece acildeydim nst de çok az bir sancı çıktı tansiyonum 11 7 oda normal ama bebek toplandikca çok sancı girdi sag tarafımdan doğru sonra doktora bilgi verildi bir kilo serum takıldı ve 20 dakika arayla dil altı hapı verildi tansiyon hapı bu ne için tansiyonum normal dedim oda kasılma ve ağrıların için dedi ilacın ismini o sıra bilmediğim için bakamadım çünkü hem tektim eşimi almadılar içeri devlete gittiğim için o sıra doğum paniği falan sardı beni bide erken doğumu engellemek amacıyla veriyoruz dedi 4 5 saat gözetim altında kaldım sonra eve gönderdiler beni ama doktorum cuma günü çağırdı beni. Bu tansiyon hapindan verdiler bana 8 saat ara ile günde 3 kez onu alıyorum birde karnımın içi çok dar suyum biraz da fazla ve idrarimda protein şeker görüldü acaba bu mu tetikledi ki eve gelince ilacı araştırdım da gebelik zehirlenmesi karaciğer enzimler yükselmesi ve idrar da protein kacakligi durumunda kullanılır diyor. Aranızda bu durumu yaşayan var mı sanırım biz 38 39 u göremicez gibi:(