mutluyuz123 Sedammm ben de Elazığ fa kontrolüme devam ediyorum hayat hastanesinde şükrü hocam ile gayet iyi doktor ettim de doğumuna kdr onda devam etti
Mrv4 Sedammm medılıne a gııdıyorum ben Zeynep hocaya ama aklımda ıkı ısım vardı fethı hoca ve Zeynep hoca araştırma sonucu ıkısının adını çok duydum medılıne a karar verdim ama fethı hocayı da çok övüyorlar
mimar_anne Sedammm Elazığ’da görev yaptığımız dönemde hep Fethi hocama gittim çok iyidir kendisi doğumları da iyidir sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu ben doğumu onda yapmadım ama Elazığ’da olsaydım kesin onu tercih ederdim 🥰
Elifff23- Mrv4 Zeynep hoca giriş ve doğum ücreti ne kadar acaba ben de Fethi hoca ve Zeynep hoca arasındayım şu an kontrollerime başka şehirde yaşadığım için farklı devam ediyorum ama doğumu Elazığ da yapmayı düşünüyorum az bir süre de kaldı henüz karar veremedim
Sedammm Elifff23- galiba muayene ucretleri ayni diye biliyorum zeynep hoca dediginiz mediline hastahanesindeki degilmi
Biranneferide Hanımlar ben sezeryan sonrası normal doğum yapacağım Burçin Salih diye bir hoca varmış bu ay onun yanına geleceğim acaba muayene olan oldu mu. Sanırım eşi de kadın doğum uzmaniymis . Bilgisi olan beni aydınlatabilir mi acaba
serapbttl Biranneferide ben detaylı usg için gittim 2 gebeliğimde de kendisi aslında üniversitede bölüm başkanı ve perinatalog. İki gidişimde de çok memnun kaldım prof bir şey sorulmaz konuşmaz etmez diyordum asla öyle değilmiş. Evet eşide kadın doğum hekimi belirli günler ve saatlerde eşinin kliniğinde de hasta alıyor. Eşinden hizmet almadım oraya gittiğimde konuştuk sadece oda iyi biri gibi ama hizmet almadığım için emin değilim. Klinikleri park23 le elsiyum arasında bir Migros var oranın karşısında köşede.