alyamelekk Şuan 5 aylık hamileyim ve bir oğlum olucak . Eşim babasının ismini de vermek istiyor (İbrahim) bu yüzden iki isimli olucak. Aybars ve Alparslan isimleri arasında kaldık isimleri oylarsanız sevinirim ☺️
smyyedmr54 Benim de inşallah oğlum olacak, bende eşimin adını istiyorum. Mehmet olacak. Yanına da şah mi olsa diyor. Bizde Alparslan diye düşündük sonradan içinde hayvan ismi olan isimler koymayın dediler vazgeçtik.
Girl_boy_annesu smyyedmr54 canım benim oğlumun ismi Mehmet Emin öneririm. Mehmet alp ve Mehmet Selim de güzel olur
MorKelebek54 smyyedmr54 bizde Alparslan koyucaz da ismin icinde hayvan ismi olunca ne oluyomus onu anlamadim
alyamelekk smyyedmr54 ben araştırdım dinimize göre caiz bir isim Alparslan yani koymak istersen bence ona takılma ☺️ tabi hocalara da sormak lazım tabi ama sakıncası olduğunu düşünmüyorum
alyamelekk Girl_boy_annesu Evet güzel uyumlu ama benim içime sinmedi ama öneriniz için teşekkürler ☺️
alyamelekk buketpoyraz ya evet Alparslan olursa uzun oluyor o sıkıntı sanırım Aybars kazanacak bu durumdan dolayı 😄
cokbilmismom Ben ikisinide hiç uyumlu bulamadım ya İbrahim zaten çok uzun bir isim bide onun yanında iki isim olan Alpaslan hiç olmamış. Aybars isminide çok severim ama tek başına güzel İbrahim’le yakışmamış