Meryemp Merhaba hanımlar ben Kocaeli Kartepe den Kocaeli’de oturan var mihangi doktora gidiyorsunuz sohbet edelim 👼😊🤍
Pamuk Meryemp Ben Kocaeli körfez. Özele gidiyordum ama artık sadece umuttepe ve şehir hastanesi Perinatoloji bölümüne gidebiliyorum erken doğum riskim olduğu icin.
Skarakas Meryemp kocaeli de oturmuyorum ama izmitliyima iZmite gittikte medar hastnesi ahmet coşkana gidiyorum kızım orada bu dr ile doğdu. 😊 siz hangi dr ye gidiyorsunuz???
Meryemp Skarakas Aa Ahmet hoca benim eşimin arkadaşı bende gitmiştim çok iyi bir doktor suandada devlet hastanesinde kime randevu buluyorsam ona gidiyorum malum özellerin fiyatları uçtu
Skarakas Meryemp evet evet iyş bir dr gerçekten. Şehşr hastanesi de çok güzel olmuş şartlar özel hastane gibi. Bende funda hanıma gitmiştim yine orada olduğum bir zaman. 😊 büyükşehirde yaşamak çok avantajlı.
cutecik Meryemp merhaba bende kocaeli izmit merkezdeyim☺️ ikinci gebeliğim aktif kocaelide Öner beye gidiyorum
karaguzelirem_ Merhaba bende Kocaeli izmitte oturuyorum bayındırlık taraflarında, özel konak hastanesi Temel Tan’a gidiyorum çok memnunum ☺️ 26+6 haftalığız 🙏🏼