Mrv1234sim Reglima 5 gün var bugün test yaptım ama negatif cikti ama mide bulantim var bide goguslerim çok ağrıyor acaba geç döllenme olabilirmi testlerde cikmayip
Mrv1234sim umrumdadegil kaşık ağrısı yüzünden hastaneye gittim apandistten suphrlendiler ama tomografi çektiler hic bisey çıkmadı ağrının nedeni bulamadılar sadecene sağ tarafıma.doktor bastırınca ağrı yapıyor çok kötü bide antibiyotik ilaçlar verdi içince kusmaya başladım.biraktim
Mrv1234sim umrumdadegil bakıldı pazar günü 1.20 çıktı saglik ocağında yaptırdım yarin alcam sonucu bakam inşallah çıkar bugün erken test yaptım.negatid cikti
Sevvalll42 Mrv1234sim madem hamilelikten şüpheleniyosun o ilaçları içmemen gerek bide tomografi çektirmişsin radyasyona mağruz kalmışsın
umrumdadegil Mrv1234sim geç döllenme de olabilir kan idrar verdin mi normal enfeksiyon varsa o da şiddetli ağrılar yapıyor
Mrv1234sim Sevvalll42 dedim ben doktora yok testin negatif dedi pazar günüydü apandoatten suphelendi mecbur utroson yoktu tomografi cekti
Mrv1234sim umrumdadegil verdim hiç bisey çıkmadı 3 tane doktora gittim son gittim hatta şag tarafıma bastırdı çok fena acıdı apandist dedi ama çıkmadı verdiği ilqclqri içtim kustum direk
umrumdadegil Mrv1234sim bekle bakalım o zaman adet gününü o gün tekrar test verirsin hamile değilsen başka bir doktora gidersin
Sevvalll42 Mrv1234sim tamamda daha adetine 5 gün varmış senin ilişikni 14 gün geçtimi veya 12 gün ozamanlar çıkar test sonucu bekleseydin keşke ne olursa olsun adetini bekle Allah korusun varsa zararı olursa napcan