Hayal23455 aogoya evet inşallah ya ama ağrım oluyo ağrı kesici parol içtim bişey olmaz heralde aslında ben adet olunca direk arveles içerim o bana daha iyi oluyor
aogoya Hayal23455 yok yok bişey olmaz geçer inşallah çok normal ağrıması belki tam düşmemiştir parçalar vardır afedersin ama biraz wc de uzun otur ıkın eğer varsa düşsün diye
Hayal23455 aogoya zaten ara ara yine düşüyor parça ama kendi düştüğü için de sevindim açıkçası daha sağlıklı oluyormuş böyle
aogoya Hayal23455 benim 5-6gün sürdü Ama normalde daha uzun sürüyormuş benim reglim 2-3 gün sürüyor onla alakalı olabilir kanamam azdı yani
Hayal23455 aogoya düşük yaptıktan kaç gün sonra doktora gittiniz ? Vajinal ultrason da bişey göründü mü tamamen temizlenmiş miydiii
aogoya Hayal23455 ennnnn azzzz 1 hafta sonra gittim vajinal baktı ozamana kadar kanamam durdu benim bide çok minik bi parça kalmıştı ilk reglle oda gelir dedi ya tek parça yada pıhtılar gibi
1H1Smomyloading Hayal23455 kanaman tamamen bitince gitmelisin canım leke falan bitmiş olması lazım o zaman git
Hayal23455 aogoya bende bugün gidicem de acaba erken mi içerde bişeyler görürse alalım der mi diye korkuyorum 5-6 gün oldu düşüreli
Betlllal Hayal23455 bende boş gebelikten oldum korkulacak bişey yok canım bende de kanama yoktu hiç 15 dk sürdü sürmedi geri devam ettim o gün
Hafsa1134 Hayal23455 benim yumurtalıkta boş gebelik vardı önce yüksek dozda bi iğne vurdular kalçamdan sonra kürtaj oldum rabbim kimsenin başına vermesin çok zor bir psikolojik
1H1Smomyloading Hayal23455 şu hayatta kadınlar için ne kolay ki bu olsun, bende yaşadım biliyorum zordu ama geçti şükür öyle düşün