Hayal23455 yummyyumos bişey diyemem canım sen doktoruna danış inşallah tekrar gebe kalırsın hayırlısıyla daha sağlıklı olur inşallah
Zhra42 Hayal23455 Doktora git hemen baksınlar erken müdahale ederler belki benim bildiğimiz kıpkırı kan geliyor
aogoya Hayal23455 ilk başta kahverengi geldi bende sonra aradan yarım saat geçti pembeye döndü açıkkkk pembe bi kaç saat pembe geldi sonra kırmızıya döndü benim Çok şükür kendiliğinden kanaman başlamış inşallah sağ Salim kürtaja gerek kalmaz
Churcill Hayal23455 ben alttan muayene olduktan sonra kahverengi lekelenmem başladı ondan 1 2 gün sonra kırmızıya döndü
Hayal23455 Churcill benim de şu an kırmızıya döndü dün kahverengiydi, kendi düşecek heralde ama ağrım yok şu an
Hayal23455 Mehtapayaz12 aynı gün içinde düşürdünüz mü ? Doktora gideyim mi bekleyim mi ağrım da yok şu an öyle
Mefii34 Hayal23455 hiç korkma ben ilk gebeliğimde kürtaj oldum hiç birşey hissetmiyorsun bayıltıyorlar zaten canım sadece kürtaj sonrası regl sancısı gibi sancı çekiyorsun okadar oda 1 gün bazılarında aynı gün ayağa kalkıp işlerini halleden bile var
Hayal23455 Mefii34 boş gebelik mi geçirdiniz ? İkinci gebeliğim de böyle olur mu diye çok korkuyorum :(
Mehtapayaz12 Hayal23455 yok olmaz benim 5 yaşında bir oğlum var oğlumdan 3 sene sonra boş gebelik geçirdim bos gebelikten 1.5 sene sonra yine gebe kaldım şuan 21 haftalik hamileyim
Mefii34 Hayal23455 korkmanın hiç birşeye faydası yok canım seni anlıyorum tabiki bebek varsa stres korku bebeğini etkiler bol bol dua et ve sabırlı ol doktora birdaha görün hastane olsun ultrasonu gelişmiş bir yer
Mehtapayaz12 Hayal23455 yok öyle değil baştan az az geliyordu 2 gün öyle sürdü sonra doktora gidince ilaç içince 5 6 gün içinde düşürdüm benim Bi anda düşmedi yani
Hayal23455 Mehtapayaz12 Salı günü doktora gideceğim bende . Kanamam var deyince kürtaj yerine ilaç verir inşallah sonuçta kanamam başladı hızlandırmak için verir belki
Mehtapayaz12 Hayal23455 aslında düşmeye başlamışsa kürtaja gerek kalmıyor demişti doktorum ilaçla dusuruyorsunuz
Hayal23455 Mehtapayaz12 maşallah 🧿 ben 3 sene bekledim çok istiyordum çok da sevinmiştik mutlu olmuştuk ama maalesef böyle oldu tabi ki herşey allahtan ama inşallah ikinci çok gecikmeden olur çünkü ben beklemekten de çok yoruldum :(
Hayal23455 Mehtapayaz12 heralde ilaç verir bende öyle düşünüyorum kasıklarımda ağrı var adet ağrısı gibi
Hayal23455 Mehtapayaz12 inşallah 🥰 özeldeki doktorum genelde ilk gebeliklerde böyle sağlıksız oluyor ikinci kez yaşayan çok görmedim dedi