Gebeyim-32 Tüp bebek olduğu için 38+4 e sezaryen planlandı . Tam 1 haftam var. Sezaryen olunca hep süt geç geliyor diyolar . Sütümün hemen gelmesi için şimdi bestlak damla , süt arttırıcı çay falan içebilir miyim acaba kullanan var mı . Ne yapmalıyım
Miniksercem69 Gebeyim-32 merhabalar 2. Gebeliğimde planlı sezaryen olduğu için komposto yapıp ıkı gün önceden tüketmeye başlamıstım sizlerede tavsiye ederim zaten bır gün öncesinde bisey yiyip içemediğimiz için iki gün önceden başlamıstım ve hastane çantamada koyup getirmiştim
xbebegimx Gebeyim-32 benim hemen gelmisti extra bir sey yapmadim, kisiden kisiye degisir belki sizin de hemen gelir, takviye olarak bestlak damla kullanmistm ama ilk haftalarda
Kediannesi1 Gebeyim-32 bende tüp bebek annesiyim 32. Haftada doğurdum hazırlıksız gittim tek yaptığım su içip sağmaktı ilkinde gelmedi 3 saat sonra bir daha sağdım geldi yani hiç stres yapmayıp düşünmeyin gelecektir sütünüz
snysngn Gebeyim-32 rezene çayı ve dut kurusu müthiş bişey malt içeceklerde öyle diyolar ama bence bol sıvı al ne oldgu önemli dgl bide cocugun yaka ignesi gibi hep kalsın sende ilk hastahanedeyken temas çok önemli
Miniksercem69 Gebeyim-32 dut kurusu ve şeker koymuştum ayrıyeten de kayısı konpostosu yapmıştım idrara ve gaza rahat cıkmak için
Kediannesi1 Gebeyim-32 pompayla sağdım elektrikli pompa ama öncesinde sıcak suyla göğüslerinizi ovup sağar gibi dipten uca masaj yapmanızı öneririm daha hızlı gelir canınızı yakmadan yapın
snysngn Gebeyim-32 şimdiden birşey tüketmek zorunda dglsiniz ki neden böyle hissediyosunuz. evet sezeryanda gecikebilir ama zaten 1-2 damla yeticektir onun için. bolca sıvı tüketin ve piskolojinizi ayarlayın herşeyden önemli olan bu. Rabbimm sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin🥰🥰
Gebeyim-32 snysngn aslında illa bişey kullanmak istediğim için değil de , bilmediğim için sormak istedim. Yapmam gereken bişey varsa sonra tüh yapsaydım keşke dememek adına . Aminn Çok teşekkür ederim 💓