2bebekanne Ben 12 martta doğum yaptım. Doktorum perihan önal dı. Sabah saat 6 da hastaneye gittim. Direk yatış yerine gittim orada zaten hemşireler bekliyorlardı beni oda numaramı söylediler elime önlük verdiler giymem için aşırı pozitif ve güler yüzlü insanlardı. Sonra odama geçtim kıyafetlerimi çıkarıp verdikleri önlüğü giydim yatağıma uzanıp hemşireyi bekledim. Ben belden uyuşturma istedim yani spinal. Ameliyattan önce hemşire gelip nst ye bağladı,damar yolu açtı ve sondayı taktı. Herşey acısızdı o kadar pozitifler ki o anki o güzel enerjilerinden acıyı bille anlayamazsın zaten. Sonra ameliyatta götürmek için geldiler götürdüler. Ameliyathane bölümü daha da eğlenceliydi içeride ki hemşireler cıvıl cıvıl insanlardı çok eglencelilerdi ameliyat sırasında sürekli muhabbet ettiler güldük dertlestik bebek çıktıktan sonra hemen yanağıma koydular sonra yenidoğan bolumune gotürduler kizimi goturdukten sonra şarkı açtılar ameliyatta öyle devam ettiler herşey çok güzeldi basimda duran hemsire hem konuşuyordu hemde saçlarımı okşuyordu sürekli korkmamam için moral veriyordu ameliyat bittikten sonra da ayni sekilde asiri ilgili davrandilar. Herşey için hepsine ayrı ayrı tessekkür ettim. Cocuk doktorumuz,emzirme danışmanı,kendi doktorum,hemşireler herkes çok iyiydi. Hastaneden çıktıktan sonra hepsine ufak hediyelikler verdim tessekkür amaçlı.