Pembeebulutt •Geziyorsun •Aaa cildin güzelleşmiş normalde çirkinleştirir •Çok çalışıyorsun •Sen ye ki kilo alsın •normal yap doğumu
NoNameee Pembeebulutt iki canlısın çok ye, karnın düşmeye başlamış sanki, kaç aylık oldu hiç göstermiyorsun, normal doğum varken neden sezaryen…. Aklıma şimdilik bunlar geldi sksjd
Egemoms1303 Pembeebulutt -Eskiden bunlar yoktu, hep para tuzağı “takviye ilaçlar, aşılar, 2-3-4′lü tarama, detaylı ultrason” Saaa- naaa- neeeğğğğ diyesim geliyor 😂
Hnd_01 Pembeebulutt göbeğin hiç yok hamile gibi değilsin,bebek mi kücük ? Kilosu mu az 🙄 en uyuz olduğum bu 😅🤭
Adenks NoNameee ay benim çevredekiler de neden sezeryan olmuyorsun normal doğum zor ne gerek var diyorlar ya sabr
Birsen56 Gezme bukadar çok geziyon dikat et çok yiyon çok kilo almışsın halbuki ne gezmesi 2iz gebelik ödüm kopuyo ağrım olacak 20dakalık yola gidip gelmiyom bile
mimar-anne Hnd_01 tam tersini de ben yaşıyorum ‘eminmisin 5 aylık olduğuna yarın doğuracak gibisin’ aklıma öyle cevaplar geliyorki edebim müsade etmiyor☺️
Pembeebulutt Saçlarını da boyayamıyorsun değil mi ? Doğum nasıl olucak ? Açılmamış mı sancım yokmu ? Dur ben sana el süreyim de olsun 😁😁😁😁
Demetrana Pembeebulutt Karnın çok büyük 4. Çocuk aaa mutlaka bağlat yeter artık bir durun sanki çocuklarımı onlara emanet ediyorum yada sokağa salıp dışarda büyütüyorum yada kapılarına gidip bana yardım edin demişim gibi hadlerine düşmeyecek konuşmaları hergün dinliyorum maalesef en son birine patlayacağım yeterrr diye benim çocuklarım millete dert oldu hayır bir gün kalkıpta kimseden bir şey istemişliğim yok buna rağmen hiç susmadan konuşuyorlar
Pembeebulutt •Yenidoğan çabuk büyüyor çok eşya alma Emzir sakın bırakma Süt yapıcı Herşey iç Yok aşagıda karın yok yukarıda hiç aşerdin mi
Demetrana Pembeebulutt Benim ilk çocuğum aşılama ile oldu 3 yıl çabaladım o zamanlarda da aaa niye olmuyor sorun kimde herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil bir de böyle acıyarak bakıyorlardı her ay soruyorlardı en çok dolu olduğum konuyu yazmışsın anlatmaya kalksam İnan bugün bitiremem o derece bıktırdılar beni 😮💨
Anneadayiii__ Gamzecanpolat evet evet diyorlar ne zaman alacağız dimi bebek doğunca o an lohusa lohusa mı alacağız