Liv3652 11-11 bende böyle aldım doğumum 3 hafta sonra ama yaz için ince muslin örtülerden bakın onlar daha rahat oluyor
Enas2365 11-11 puset örtüsü önerilmiyor hele ki bu modelde çocuk havasız kalıyormuş uzmanlar uyarıyor
Bebisannneessi 11-11 trendtolda Puro Cotone satıcısından aldım, müslin bez şeklinde örtü ince çocuğu bunaltmiyor ayrıca minderi de var çok memnunum tavsiye ederim
Pinark92 11-11 martta doğumum olacak inşallah arkadaşım bundan vermişti bikaç ay bunu kullanırım diyorum yaz için de müslin ince puset örtüsü aldım onu kullanırım
11-11 Kalın olur mu acaba diye düşünüyorum açıklamada yaz kış kullanılabilir diyor ama hava alması açısından kararsız kaldım
Liv3652 11-11 yok çok kalın battaniye gibi değil bu tarz olanlar zaten gorsellerde daha kalın duruyor haziran-temmuza kadar rahatlıkla kullanılır bence o zamanlar da rüzgar esinti oluyor
Dilarademiryurek Puset örtüleri sağlıklı olmuyor maalesef önerilmiyor da ben almayacağım o yüzden havadar olması önemli
Dilarademiryurek Bebisannneessi minder de önerilmiyor kalça çıkıklığına sebep oluyor omurgasının şeklini bozuyor
User22 11-11 yaz için biraz kalın gibi müslin tercih etseniz daha doğru olur Puset örtüsüde pek önerilmiyo benim doğumumda ocakta ben müslin aldm
1_prensesannesii 11-11 mindersiz asla kullanamadık şimdi ikinciye hamileyim minder aldım çünkü pusetin çukur kısmı rahatsız ediyordu bebeği
rabiaozcans 11-11 bence yaz için kesinlikle hava alabilen kumaştan müslin bir örtü olmalı. bunlar bana çok kalın geliyor. kış bebeği olacağı halde ben müslin tercih ettim🙏🙏
Dilarademiryurek Siz bilirsiniz kullanıp kullanmamak size kalmış ama sağlıksız olduğunu bilin doktorunuza da danışabilirsiniz nasıl ki yürüteç önerilmiyor bu da onun gibi
cokbilmismom Dilarademiryurek evet size katılıyorum puset minderi çok gereksiz puset zaten yeni doğmuş bebek için yapılmış bir ürün neden ekstra bir şey koyulmaya ihtiyaç olsun bebekler gayet rahat içinde