Hanımlar merhaba çakmak erdem hastanesinde doğuö düşünüyorum kısmet olursa ama çamlıca erdem hastanesinin fiyatları daha iyi bilginiz varmı nasıl biryer önerebileceniz biri varmı
Çamlıca Erdem hastanesi
Hanımlar bana önerebileceğiniz hastane varmı bu taraflarda üsküdar da vs.
Ben çakmak erdeme kadriye hanıma gidiyorum tavsiyeler üzerine gittim gerçekten çok iyi bir dr daha 9+3 teyiz ama başka bşr dr yüzünden psikolojim 7. Haftada alt üst oldu kadriye hanım çok iyi geldi bana ilgisi güzel ultrasonda bebeğe bakıp geçmiyor sende gör diye anlatıyor surası kafası işte bu kadar büyümüş vs arkadaşım 3 doğumunuda kadriye hanımla atlattı 6 yıldır tanıyor sağolsun bana da vesile oldu camlıca erdem için ise ilk doğumumda yeni açıldığından dolayı mıdır bilmem çok sık dr değişimi ve ilgisizlikleri yüzünden afiyette doğum yaptım suan nasıl bilmiyorum
Ciselbasaran uskudar yunus emre hastanesine gidiyorum nazan hanima memnunum 22 haftalık olduk baştan beri oraya gittim doğumda orda yapmayı düşünüyorum
Canim dun dogum fiyatlari guncellendi camlica fiyati normal dogum 1.100 TL cakmak ise 1.200 TL olarak guncellendi .
Aygulcan çamlıca medicana fiyatları biliyor musunuz
Yok maalesef bilmiyorum canim.s
Ciselbasaran 130 lira.testler erdem hastanesine göre oldukça pahalı.
Hastanenin hijyeni ve odaları nasıl acaba bilgi verebilir misiniz?
Arkaşadşım 3 doğum yaptı orada akrabalarım var yine aynı şekilde ziyarete gittiğimde bir sıkıntı görmedim memnun onlarda afiyet hastanesi dr psikolokimi bozmasaydı oraya gidiyordum aslında o sebeple bende çok tecrube sahibi olmadığımdan net bişey diyemiyorum