Sym_nr Kızlaar hangi haftalarda doğum yaptınız? Kız bebek erken doğar, erkek bebek geç doğar söylentileri doğru mu? 🤭 tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 🩷🩵
MelteM2cck Sym_nr yanlış alakası yok. 2 tane erkek yeğenlerim var biri 38 de biri 36 da doğdu. Benim ilk bebeğim kız 40 da doğdu gelmeye niyeti yoktu hatta mecbur sezaryen doğum yaptım. 2.de kız şimdi ilki sezaryen olduğu için mecbur sezaryen olcak yoksa bu da kalırdı bence icerde epey keyfi yerinde 😁
Sym_nr MelteM2cck ooo gerçekten keyfi yerinde herhalde 🤭😄 sağlıcakla geldin kuzucuk 😍 kesinlikle kader gerçekten en güzel şekilde olsun da 🩷🩵
Kukulikukuli12 Sym_nr ilki kız 41.hafta suni sancı ile dogum yaptım. 2.kız suan 39 + 3 üm yine beklıyorum suni sancı ile dogum olacak gibi 🤭
Sevde96 Sym_nr Ben 36 da doğmuşum, kızım da bana çekerse bide kızlar erken gelir derler diye en gec 37-38 de doğar diyordum. 39+5 hala bekliyorum kızımı🙈😂
Kahverengi Sym_nr 35+6 sancım ve açılmam vardi makat gelişli olduğu için zorunlu sezeryan ile dünyaya geldi oğlum şimdi yine hamileyim bakalım bu sefer nasıl olacak 😊
7225 minikmucizeemaak bende bu haftadayım yatış verdiler, bebeğiniz de sorun oldu mu acaba küveyze aldılar mı ?
minikmucizeemaak 7225 Hayır almadılar ama odaya çıktığımda bebekte ciğerle ilgili sorun olabilir dediler eeh eeh yapıyordu 10 dakika annesinin göğüsünde yatsın kokusunu alsın düzelmezse biraz küveze alalım dediler çok şükür düzeldi hiç girmedi maşAllah. Kg si kaç