Bzbz 14 haftalıgım 50 ile gebe kaldım 47 e düştüm maalesef mide bulantılarımdan dolayı verdim ben kilo
Bzbz keremtahamom_ ah bence çok güzel kilo olayı alınca ben de takmayacağım asla :) ben 47 e düştüm bulantılarım asla peşimi bırakmıyor bir 69 bile olsam sesim çıkmaz heralde
bebisliozlem MinikkCivcivim aynı şeyleri bende yaşayacağım o zaman galiba 😂 benimde dünyalar tatlısı kızım oluyor inşallah 🥰 Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın 🤗
Papatyaa38 Daha yeniyim 2.gebeligim 6 haftaligiz 57 kilo ile başladık bakalım ilk kizimdada 57 kilo ile hamile kalmıştım 😍ilkinde 17 kilo almışdım 😄
2650-Fatma Papatyaa38 Herkes aynı şeyi söylüyor gün geçtikçe daha da stres oluyorum tek ben kaldım gibi… yarın kontrol var bakalm doktor ne diycek 42 e geçecez nerdeyse… hala normal olmazsa suni veya sezeryan olur sanırm
TugbaZmn 066 14 haftalık olacağız hala 42 kiloyum 43 görsem havalara uçmaya başlayacağım ilk gebeliğimde de 43 ile hamile kalıp 50 ile doğuma girmiştim 🤗
PrensesAnnesi_42 İlk 6 ay 4 kilo verdim sonraki 3 ay o 4 kiloyu geri aldım bu kadar 🤷♀️ İlk hamileligimde 20 kilo almıştım
Papatyaa38 2650-Fatma ilk kızımda benimde günüm dolmusdu 40+1 de artık doktor kakasını yer dedi suyu falan daha normaldi suni ile başlatmıştı ama ben korkdum suniden 4 cm açılma varken vazgecp sezeryana döndüm sağ saglim kucagna alırsın artık inşallah zamanı gelmiş 😍