İyi akşamlar arkadaşlar, midem hamilelik öncesi de çok sorunluydu gastrit ve ileri düzey reflüm var. şu an 19. Haftadayım ilk aylar folik asitimi içtim, şu an D vitamini de alıyorum ama omega 3, kan ve magnezyum ilacı hem mideme hem de bağırsaklarıma çok dokunuyor. Doktoruma söyledim ilaçları değiştirdi ama magnezyumun en doğalı dediği bile midemi ağrıtıyor şu an muhtemelen kan ve omega 3 de dokunacak çünkü 10 yıldır mide rahatsızlığım var kendimi biliyorum. Takviye almak rahatsızlığımı pekiştirdiği için iyi giden normal beslenme şeklimi de bozuyor. Bebeğin gelişimi çok iyi dedi doktor hatta 2 hafta önde çıktı ben bu takviyeleri içmesem ya da arada içsem ne olur ki çevremde hiç takviye kullanmayanları da duyuyorum. İlk hamileliğim pek bilgim de yok, hiçbir takviye kullanmadan da bu süreci sağlıklı geçirenler var mı aramızda? Yoksa bu takviyeler olmazsa olmaz mı 😔 Bu arada beslenme düzenimi çok iyi oturttum ilaçlar kadar yoğun olmasa da doğal olarak vitaminleri gıdalardan da alıyorumdur diye düşünüyorum .