dorukkusumunannesi Herkese selam hanımlar ben bu defa çok farklı bir soru ile geldim benim kilo vermem lazım spora gidecek vaktim yok evde diyet ve egzersizler işe vermek istiyorum şartlar bu şekilde olursa ancak olur yani demem o ki bana kilo vereceğim tavsiye ve diyet listelerinizi paylaşabilir misiniz bana uygun hangisi ise onunla devam etmek isterim durumum diyetisyene gitmeye de pek müsait değil umarım yardımcı olursunuz benim durumumda eminim çok anne vardır .🙏
01180322 dorukkusumunannesi 35. Haftadayim bnde burda kalayım belki çay vs vardır dogrumdan snra içilmesi icin
hunilimom dorukkusumunannesi herkesin listesi herkese uymuyor ben 2 aydır diyetisyen ile başladım 7 kilo verdim emziriyorum zaten ortalama doğumdan 4-6 ay sonra çoğu diyetisyen kabul ediyor en azından benimkiler öyleydi ekmek pilav makarna bunları azaltıp dengeli beslenince kilo veriliyor ben ekşi mayalı esmer ekmek yiyorum bu hafta 3 kaşık pilav makarnam var spor olarak da Leslie 2-3 mill aldık han 30 mins zumba kardiyo fit bunlardan birini yapıyorum
amayinedeiyiilerledim dorukkusumunannesi Leslie var YouTube da baya işe yarıyor düzenli yapınca. 10-20-30 dk şeklinde var ilk hafta kısa olandan başlayın ve yavaş yavaş uzun videolara geçin. Diyet listesi kan değerlerine göre yapılıyor. Mesela diyelim ki şekerin yüksek ona göre liste veriliyor. Belki bu tarz bilgileri verirseniz vücut özelliğinizin uyuştuğu biriyle aynı listeyi kullanabilirsiniz.
Nurov Benim kilo verme taktiğim midemi bir hafta boyunca doyum hissi olmadan kalkmak masadan, porsiyon küçültmek yani sonrasında mide küçülüyo ve içim almıyo zaten, çok rahat kg veririm hiç zorlandığımı hatırlamıyorum kg 58 şuan
Nurov dorukkusumunannesi valla yemeyerek veriliyo🌝 yememek değil de az yemek baya küçültün porsiyonlarınızı öğün harici de bişey yemeyin derim