poayeduf Arkadaşlar bana erkek dedi bende gördüm ama acaba göbek bağı olabilirmi kız olabilirmi diye düşünüyorum hala 2 oğlum var birde kız istiyordum☺️
Pnar-oktay poayeduf yaa bendensin benimde 2 oğlum var doktor aynı şeyleri banada dedi ama kesin erkek diyemem dedi bende kız istiyorum inşallah olur
Leyladua poayeduf kız isteyenleri görünce istemsizce duygusal oluyorum,kız bebeğim var Rabbim sizede bu güzel duyguyu tattırsın, bende erkek bebek çok istiyorum cinsiyeti göremediler çıkıntıda kordon dediler🥲Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
elidaa poayeduf bende aynısı yaşadım erkek pipi var dedi sonra baktı kordon varmış haftaya bida bakicaz artık.
poayeduf March96 yaaa askm bende 15 haftaligim erkek dediler ama kız hissediyorum hala daha sen ultrosonda bir çıkıntı gormusmuydun orada bn göbek kordonu da olabilir diye şey yapıyorum
poayeduf Nesfur41 Nesfur41 detaylı kaçıncı haftada oluyordu canım peki ultrosonda erkek derlerkwn sende o çıkıntılı organını gördün mü bn gördüm ama göbek bağı da olabilirmiki diyorum çünkü deidigim gibi kız hissediyorum☺️
Nesfur41 poayeduf 18 ile 24. Hafta arası yapıyolar benim doktorum 22. Haftamda bebek daha iyi büyür o zaman yapalım dedi 22. Haftamda yaptırdım ben bence kordonu öyle sandılar bana aha bak pipi demediler hiç 😂
lylabaros poayeduf bana da 20. Haftaya kadar erkek dendi doktorum defalarca o çıkıntıyı da gösterdi ben de hep kız hissediyordum detaylıda kız dendi bence anneler ne hissediyorsa o 😍
Pnar-oktay Leyladua inşallah Allah razı olsun pipi ye benze çr bişey var diyo doktor ama Kordon’da olabilir oyüzden detaylıyı bekliycem 🥰
poayeduf Leyladua ay rabbim seninde gönlüne göre versin tatlimm hayırlı kul hayırlı evlat olsunlar insaalah♥️