Myasminn MinikKalpb canım bende 37+5im yaklaşık 4-5 gündür hareketlerinde azalma vardı bebeğimin. Bugün kontrole gittiğimde suyu sınırın altına inmiş hareketlerini kısıtlar dedi doktorum. Hareketlerini takip et, çok şüphen varsa hiç bekleme git doktoruna
aysecen_06 MinikKalpb bende aynı problemden dolayı gitmiştim sıvısının azaldığını söylediler haftada iki kez muayeneye gideceğim
MinikKalpb aysecen_06 bende haftada iki kez gidiyorum muayeneye en son 31+6 iken gittim şimdi de işte 12 Aralık o zaman tam 34+0 oluyor o tarihe kadar
Myasminn aysecen_06 Saime-a 2 günde bir takip edilecek dedi, renkli ultrasonla su en derin cep bir şeyler bakıldı, günde 2 bardak havuç suyu içmemi söyledi, günde en az 10 defa hareket etmesi gerektiğini söyledi ve 3-4 saat hiç hareket hissetmezsen hemen gel hiç bekleme belki eder diye dedi.
Saime-a Aradığım başlık resmen. Benim bugün 35+3 o kadar az hareket etti ki şüphelendim yarın kontrolüm var inşallah birşey çıkmaz. Suyu azalınca neler yapılıyor ki acaba
Saime-a Myasminn sezaryen olarak doğacağı için zaten 37 38 hafta olsa bize yetiyor inşallah ben pimpirik yapıyorumdur da yarın bakıp sezaryen gününü de verecek bakalım Allah büyük 🤲🏻 Allahım size de kolaylık ve sağlık versin zamanında sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Myasminn aysecen_06 Saime-a Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bugün 37+6yız, doğmasından korkmuyorum ama kendimizi hazırlıyoruz ya o biraz garip geliyor sadece. Günümü aldım 15 Aralık olarak, inşallah o zamana kadar bekler bebeğim ☺️
Saime-a Myasminn amin inşallah hayırlısıyla en doğru zamanda gelsinler ☺️ benim ilk bebeğim olduğu için nasıl bir duygu acaba, kime benzeyecek diye heyecanlarım oluyor 😬 arada böyle endişelenmelerde olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
Myasminn Saime-a benim ikinci çocuğum ama aynı düşünceler bende de var. 2 değil 12. olsa yine aynı olur evlat çok farklı bir nimet. Sağlıkla gelsinler ☺️
Saime-a Myasminn ikinci olunca sanki insan tecrübesinden dolayı bir adım önde gidiyor gibi geliyor bana ☺️ yoksa heyecanı aynıdır ona eminim