Melike3406 Arkadaşlar devlette sezeryan olan var mı tam olarak süreci paylaşacak,günümü verdiler ama saat kaçta gidicem o gün ne gerekli bilgi vermediler süreci paylaşmak isteyen varsa yazabilir mi kafam çok karışık 🥴
birmelekannesi34 Melike3406 15 aralığa gün aldık bizde sabah 7 de gideceğim. Bana bu şekilde söylediler
ecembugra53 Melike3406 ben devlette sezeryan oldum canm spinal cok rahattım yanına o gün kesin kayısı kompostosu ve sekersiz kahve al yabına cok iyi geliyor hemen rahatlıyor seni cok iyi geliyor canm
Hsrt80 Melike3406 ben yaptım 24 gün oldu ikizlerime önce gün veriliyor devlette anestezi uzmanı görüyor sonra Dr gün veriyor sezaryan gününden 1birgun önce yatış yapılıyor kanlar velan alınıyor damar yolu açılıyor daha sonra amaliyet sırasına ismin yazılıyor artık gün içinde alınıyor doğuma ben ikiz olunca gece sancilandim hastanede yatıyordum zaten 7 de aldılar beni amaliyete ben çok menbun kaldim devlet Hastanesi’nde ilgileri kontorolleri iyi insanlara denk geldim şükürler olsun Rabbime ins sizde öyle denk gelir kurtukursunuz sağlıkla alırsınız bebeginizi
mho0910 Melike3406 ben devlette taze sezaryenden çıkmış bir anneyim😂 2. Gebeliğimdi 37. Haftada 38+2 ye gün verdi doktorum sabah 8.30 da yatışım yapıldı doktor 9 9.30 gibi alacağını söylemişti direk damar yolu önlük giydirdiler bekletmeden de aldılar önce midem boş mu diye usg ile bakıldı sonra ameliyathaneye alındım spinal sezaryen oldum ilki de spinaldi çok detay verip sıkmak istemiyorum ama mükemmel bir doğum geçirdiğimi söyleyebilirim darısı tüm anne adaylarına şuan 2. Gün herşeyimi kendim yapıyorum ağrı sızı çok az sadece dikiş yerlerinde hafif yanma var sabah taburcu olup evime geldim inşaAllah tüm annelerin doğumu böyle kolay olur
Zeynep2947 Benimde ilk kızım sezeryan özelde yaptım şimdi devlette yapsam mı diye düşünüyorum açıkcası
Melike3406 Zeynep2947 benimde 2.sezeryanım benimde ilki özelde oldu özeller çok pahalı vallahi ilk doğumum olsa tamam da ikinci olunca devlete gittim iyide oldu çok beğendim
Melike3406 birmelekannesi34 Aa çok teşekkür ederim benimde 15 Aralık sabah gel dedilerse bende aynı şekilde gidicem ayrıca 8 saat aç olmam gerektiği söylendi .birde anestezi evraklarım yanımda olması gerektiği birde spinal yada genel anesteziyi doğumun olacağı gün karar verildiği öyle yani
Melike3406 ecembugra53 içim çok rahatladı ya evet bunları eklemem lazım hastane çantama🙏çok teşekkür ederim iyi ki varsınız saolun
birmelekannesi34 Melike3406 hangi il hangi hastane acaba. Bana da anestezi evrakı olarak bir kağıt verdiler
Melike3406 birmelekannesi34 istanbuldayım Marmara eğitim Araştırma hastanesi evet kâğıt verdiler banada ameliyat günü bununla gelin diye
birmelekannesi34 Melike3406 bende Zeynep kamilde yapacağım Allah nasip ederse. İlki özelde olmuştu. Ama özeller çok pahalı bu sefer devleti tercih ettik. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 😊
Dilooo mho0910 devlette sezeryan ameliyatın ne kadar sürdü canım geçmiş olsun hayırlı olsun bu arada benımde ikinci sezeryanım olacak ilki özelde oldu ikinci devlette olacak bende bilmiyorum hiç orada sistem nasıl
Melike3406 mho0910 ya çok pozitif anlattınız içim çok rahatladı çok teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün çok sevindim adınıza inşAllah bende doğum hikayemi böyle güzel pozitif yazarım 🙏❤️